Aventura Cambridge Începe în Septembrie la Road Language Centre

București

Inscrierile sunt acum deschise la cursurile de engleza Cambridge pentru copii (clasele 0-4). In fiecare an, copiii invata limba engleza alaturi de profesori dedicati, isi fac prieteni noi, participa la o multime de activitati interactive si se pregatesc pentru unul din certificatele Cambridge Young Learners (YLE): Starters, Movers sau Flyers.

In cadrul cursurilor de engleza pentru copii vorbim doar in limba engleza, ne implicam in multe activitati si jocuri care presupun folosirea limbii engleze si ne dezvoltam abilitatile de comunicare intr-un mod natural.

Pentru a starni curiozitatea si dorinta de invatare a copiilor, ne folosim de imagini, jocuri, fragmente audio-video si manuale adaptate varstei si nivelului de cunostinte al copiilor. Cel mai mult ne dorim sa oferim copiilor o experienta de invatare placuta, zi de zi, si sa le crestem increderea in ei atunci cand vorbesc in limba engleza.

Care sunt avantajele cursurilor Road Language Centre?

• Ai garantia ca ai ales cursuri de calitate, intr-un centru oficial de pregatire Cambridge English.
• Te bucuri de rezultate deosebite: in 2019, rata de promovabilitate la examen a fost de 100%.
• Urmaresti progresul copiilor prin rapoarte periodice si feedback personalizat, primit in urma simularilor pe care le organizam.

Despre noi: Road Language Centre (EdVenture) este acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii prin Autoritatea Nationala pentru Calificari din 2007, iar din 2010 a devenit centru oficial de pregatire a examenelor Cambridge si IELTS, recunoscut de University of Cambridge ESOL Examinations. Din 2018, sunteme membru British Council Addvantage Premium.

Aventura Cambridge incepe aici! Inscrierile la cursuri se fac pe site-ul nostru: https://www.edventure.ro/engleza/engleza-copii/

Cursurile se desfasoara la sediul Road Language Centre din Bucuresti, zona Eroilor – Cotroceni, Strada Dr. Staicovici nr. 4 – vezi pe hartă

Telefon: 0753 645 392, 021 312 9036

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU