Aventura Iepurașilor de Paște. Spectacol muzical de mascote și personaje @ Cluj-Napoca

18:30 - 19:30
Vineri 19 Aprilie 2019
Cluj-Napoca

Aventura Iepurașilor de Paște
Spectacol muzical de mascote și personaje

Rica Iepurica și Rilă Iepurilă, cei mai drăgălași iepurași din regat, împreună cu Alvin și Winnie the Pooh vin la Cluj Napoca într-un super spectacol de primavară.
În regatul lor magic au semnalat de curând că se întâmplă lucruri nemaivăzute. Iepurașii au nevoie de ajutorul copiilor pentru a recupera culorile ascunse de către Vrăjitorul Negrilă pentru a duce la bun sfârșit pregătirile de Paște.
Vă invităm așadar cu mic, cu mare, într-o călătorie comică în Tărâmul Colorat, unde îi vom întâlni pe Alvin, Winnie the Pooh, Rica Iepurica și Rilă Iepurilă, Cochețica, dar și Vrăjitorul pus pe șotii.
Spectacolul Aventura Iepurașilor de Paște este o călătorie care trebuie făcută cu toată familia căci vom cânta, vom dansa și ne vom bucura împreună.

Durata spectacolului: 60 minute
Personaje: Rica Iepurica , Rilă Iepurilă, Bunicul Bocănilă, Alvin, Winnie the Pooh, Cochețica, Vrăjitorul Negrilă
Scenariul: Ionela Petri
Regie: Diana Bathory și Sabina Arsenie
Coregrafie: Oana Nemeth
Muzica: Sergiu Chirila și Gabriel Arsenie
Scenografie: Bogdan Tudor
Producator: Golden Party

Spectacol pentru audiență copii 2-12 ani
Locația: Casa de Cultură a Studenților Cluj Napoca, vineri 19 aprilie ora 18:30

Prețuri și categorii:

VIP: 100 lei ( la această categorie aveți incluse: accesul copilului pe scenă la sfârșitul spectacolului, gratis poza printată cu personajele, întâlnire cu personajele pe scenă la sfârșitul spectacolului, cadou de la Iepuraș, acces în zona VIP cu vizibilitate foarte bună a spectacolului și a efectelor pentru copii.
Categoria I: 60 lei
Categoria II: 40 lei
Categoria III: 30 lei
Categoria IV: 25 lei
Categoria V: 19 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toti participanții la spectacol, adulti și copii, trebuie să cumpere bilet, infanții de 1-18 luni au acces gratuit (nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (1,8 luni – 18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sala, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere. Atentie, se filmează!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 19 Aprilie 2019

Program:
18:30 - 19:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL