Aventură Munții Măcin: traseu ecvestru & vizitare Acvariu Tulcea

09:00 - 18:00
30-31 Martie 2019
Constanta

Te invităm într-o incursiune de o zi întreagă în zona Munților Măcin, cei mai vechi munți din România situați în nordul Dobrogei SAMBATA 23 si 30 martie si DUMINICA 24 si 31 martie. Plecăm la 9 dimineața din Constanța cu mașina Dream Explorer spre localitatea Cerna.

Activitățile propuse de noi sunt:

1. Traseu turistic călare pe cal de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașina. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului situat la 4 km de localitatea Cerna. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căști, mănuși.
Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate.
2. Vizită Centrul Muzeal Eco-Turistic Delta Dunării din Tulcea.
3. Masă la un popas din zonă

Vino să te bucuri de aerul curat și să te conectezi cu natura într-un mod cât mai placut posibil. Ne vom întoarce în Constanța pe înserate așa că fii pregătit pentru o zi plină de activități în aer liber, socializare și încărcarea bateriilor pentru următoarea săptămână.

Îți recomandăm să ai o ținută sport (pantofi sport, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru). Un rucsacel mic în care să ai un sandviș, un baton de ciocolată sau altceva dulce și o sticlă de apă la 0,5 litri, telefonul cu bateria încărcată pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este 180 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și vizitele din zonă. Taxa de participare nu include masa la popas, taxa de intrare la acvariu (20 lei/adult) și alte cheltuieli personale.
Înscrierile se fac sunând la 0766469431, cu plata unui avans.
Locuri disponibile: 8 persoane.
Protrivit pentru copii de minimum 10 ani.

Detalii Eveniment

Perioada:
30-31 Martie 2019

Ora incepere:
09:00

Ora terminare:
18:00

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL