Aventurile lui Babuşcă (1973). Film pentru adolescenţi

În filmul Aventurile lui Babuşcă din 1973 îi descoperim pe Babuşcă si Scatiu, doi copii născuţi într-un sat din Delta Dunării, care sunt din întâmplare implicaţi într-o afacere de trafic cu stupefiante.

Vezi aici Aventurile lui Babuşcă, film românesc online. Pe puntea unui vas se gaseste cadavrul unui marinar. Ofiterul de militie Vlad, insotit de cainele sau Spic, demareaza ancheta sub banuiala ca marinarul se ocupa cu traficul de stupefiante. In acelasi timp pe puntea vasului Randunica isi face aparitia un strain ce se pretinde profesor.

Babusca si Scatiul il transporta cu barca la Ostrovul lupilor, dar cum ei sunt curiosi din fire, raman si-l urmaresc pe profesor. Acesta se intalneste cu alti doi barbati, intre ei se creiaza un conflict. Pustii vor sa se retraga dar sunt depistati si incepe o urmarire cu peripetii. (Aventurile lui Babuşcă – cinemarx.ro)

  • Regizor: Gheorghe Naghi
  • Scenarişti: Geta Doina Tarnavschi / Petre Luscalov
  • Distributie: Mircea Anghelescu, Emil Hossu, Ion Marinescu, Mihai Mereuta, Gabriel Nacu, Gheorghe Naghi, Amza Pellea, Emanoil Petrut, Horia Zugravescu, Lazar Vrabie, Constantin Rautchi, Aneliese Dan
DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU