Veronica film romanesc muzical (1972). Film online

Copiii se vor bucura să vadă muzicalul românesc Veronica, film îndrăgit de copii, de care s-au bucurat generații întregi din anul 1972 până astăzi.

Veronica, o fetiță jucăușă care crește la un cămin de copii, primește de ziua ei în dar de la Zâna cea Bună o traistă fermecată, care îi va îndeplini orice dorintă.

  • Regizor: Elisabeta Bostan
  • Distribuție: Margareta Pîslaru, Lulu Mihăiescu, Dem Rădulescu.
  • Limba: Română

Veronica refuză să împartă această bucurie cu ceilalți copii și Zâna o pedepsește. Peripețiile Veronicăi o fac să înțeleagă tâlcul multor lucruri: acum traista fermecată care se întoarce la ea va fi o bucurie împărțită și cu ceilalți copii.

Acest articol se găseşte în TOP 10 – Cele Mai Frunzărite Articole de pe GOKID.

Urmărește aici Veronica – film muzical românesc:

Sursa youtube.com

Vezi şi:

Top 10 filme romanesti online pt copii din timpul comunismului

10 Principii de Alimentatie Sanatoasa in Familie

10 Excursii Cool In Familie la Mai Puţin de 100 km de Bucuresti

Veronica (Lulu Mihăescu) este o fetiță zvăpăiată care trăiește într-un cămin de copii. Când împlinește vârsta de 5 ani,Zâna cea bună îi dăruiește o traistă fermecată, care-i poate îndeplini orice dorință. Există o condiție: stăpăna ei trebuie să fie cuminte, darnică și prietenoasă cu cei din jur. Veronica uită promisiunea făcută Zânei cele bune, hotărând să păstreze traista doar pentru ea. Egoismul ei o face să rămână fără cadoul minunat. Plină de regret Veronica pleacă în căutarea ei în lumea basmelor, intrând în pădurea fermecată, începând o călătorie de inițiere. Veronica va întâlni răutate, șiretenie și minciună, dar va învăța și ce înseamnă prietenia adevărată, bunătatea, altruismul și curajul. Ajutată de mulți prieteni noi, se va întoarce acasă printre colegi, mai înțeleaptă dar și mai generoasă. Sursa: ro.wikipedia.org

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU