Aventurile lui Hermann, Spectacole de teatru pentru copii 4 ani -10 ani

11:00 - 11:00
Duminică 27 Martie 2016
București

Aventurile lui Hermann, Spectacole de teatru pentru copii 4 ani -10 ani la Lumea lui MOMO.

Aventurile lui Hermann sau povestea extraordinara a unui erou curajos, Spectacole teatru copii 4 ani -12 ani.

E clar, Hermann nu mai vrea la scoală!! Vă sună cunoscut? Este fratele mai mare, are doi părinți care par să nu-i mai acorde atenție decât surioarei mai mici, acum bolnavă de pojar, și care primește toată afectiunea familiei. Si el?

Parca a dispărut din toata ecuația familei, nimeni nu îl mai întelege și il prețuiește…..și totuși, intămplările prin care trece îl ajută să ințeleagă că doar acasă este iubit și acceptat așa cum este!

Povestea baietelului Hermann, poate fi povestea oricăruia dintre voi. Un spectacol despre călătoria extraordinară a unui erou curajos ce trebuie duca un mesaj secret. O călătorie pe care fiecare dintre noi a făcut-o cel putin o dată în viață. Cu adevărat sau doar în imaginație.

Un spectacol de teatru educativ și interactiv, plin de imaginație, suspans si umor, potrivit copiilor de gradinița și scoală. Vom trăi pas cu pas tot ce i s-a intamplat lui Hermann de dimineata si pana seara, vom sa descoperi ploaia, focul si comorile ascunse, vom învăța să ne ferim de monstrii răsăriți din pământ sau să ne luptam cu un șarpe mare de la circ și multe altele…

cu Antoaneta Zaharia si Clara Flores , adaptare si regie Antoaneta Zaharia

Un spectacol de teatru creat si produs de Lumea lui MOMO si Teatrul pentru copii MOMOLINO.

 

Detalii Spectacole teatru copii 4 ani – 12 ani

Spectacolul are loc la Clubul Ţăranului Român, aflat în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Str. Monetăriei 3-5.

Pret unic : 25 lei/persoana. Al doilea părinte beneficiaza de gratuitate.

Se pot face si rezervari la [email protected], in limita locurilor disponibile, cu 2 zile inainte de spectacol. Detalii la www.lumealuimomo.blogspot.com, 0723.565.113


Cum ne comportam in sala atunci cand venim la spectacolele Teatrului MOMOLINO de la Clubul Taranului ?

 – Daca nu ati apucat sa va achizitionati biletul in avans, va rugam verificati disponibilitatea locurilor cu o seara inainte, la telefonul pus la dispozitie in anunt, pentru evita supraglomerarea salii. Ne pare rau, dar nu vom putea suplimenta capacitatea locurilor, in cazul in care veniti direct la sala si spectacolul este sold out.

– Ajungeti la ora corecta, de preferinta cu 15-20 minute inainte de inceperea spectacolului. De multe ori actorii nu ies in scena, pentru ca accesul spectatorilor in sala intarzie, iar copiii isi pierd rabdarea.

– Odata ce spectacolul a inceput, accesul in sală nu mai este permis. Valabilitatea biletului se pierde, și ne bucurăm să vă revedem la o reprezentație viitoare.- La intrarea in sală exista cuiere, unde vă incurajam să vă lasați hainele groase. Este neplăcut și inconfortabil să le țineți cu voi pe scaun, pe toata durata spectacolului.

– Primele 4 rănduri din fața scenei sunt rezervate exclusiv copiilor. Adultii vor ocupă intotdeauna locurile incepand cu răndul 5. Nu se vor face exceptii, nici in cazul parinților care aleg să-si tina copiii in spate.

– Vă rugam pastrati libere cele 3 culoare de acces in sala si nu ocupati mesele de sprijin. Eventual pot fi folosite pentru a va lasa hainele, daca cuierele de la intrare sunt deja pline.

– Odata ce ati intrat in sală, va rugam sa va ocupati locurile și să ramaneti acolo pana la inceperea spectacolului. Locurile se ocupa in ordinea sosirii, va rugam sa nu tineti locuri rezervate prietenilor care ajung mai tarziu.

– Inainte de spectacol, va rugam sa inchideti telefoanele mobile sau sa le treceti pe modul silentios. Nu lasati in mana copiilor telefoane sau alte aparate electronice in timpul spectacolului.

– Pastrati cu voi doar sticla de apa. Rontaielile, fructele se pot consuma doar inainte sau dupa spectacol. E foarte posibil sa li se faca pofta si altor copii, in plus zgomotul produs ii poate deranja pe cei din jur. 

– Pentru ca fiecare spectator este important, ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de spectacol in liniste, sa auda bine replicile actorilor, de aceea am aprecia daca ati ramane pe locurile voastre pana la final, evitand sa vorbiti, chiar si in soapta.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Martie 2016

Program:
11:00 - 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Clubul Taranului Roman

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Strada Monetăriei

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL