AVH Kids. Cursuri de Tenis la Academia Victor Hănescu

București

Sportul este intotdeauna benefic in etapele de crestere si dezvoltare a copiilor! Dintre toate sporturile, tenisul are mai multe avantaje, deoarece mobilizeaza atat corpul, cat si mintea, in timp ce ii ajuta pe copii sa isi faca prieteni.

Cursurile de minitenis din cadrul Academiei Victor Hanescu se vor dovedi extrem de benefice in timp, gratie faptului ca acestea sunt recomandate de profesionisti si sunt adaptate conform cerintelor si nevoilor fiecarui copil in parte.

Dragi parinti si viitori campioni,

Va invitam la tenis alaturi de echipa Academiei Victor Hanescu!

Mai jos, regasiti tarifele pentru prioada aprilie-octombrie 2023.

Minitenis

  • 1 sedinta grupa/saptamana, adica 4 sedinte/luna – 250 lei/luna
  • 2 sedinte grupa/saptamana, adica 8 sedinte/luna – 460 lei/luna
  • 3 sedinte grupa/saptamana, adica 12 sedinte/luna – 660 lei/luna

AVH Kids, este programul nostru de antrenament minitenis se adreseaza tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani. Mingile, rachetele si terenul sunt adaptate varstei lor. Antrenamentele de minitenis sunt, in general, de grupa, iar invatarea se face prin joc, folosind tehnici speciale. La aceasta varsta, copiii pot face 2-3 antrenamente de 1 ora pe saptamana. Dupa 6 luni de tenis, copiii pot deja sa joace peste fileul mic si pot exersa loviturile de baza.

Portocaliu si Verde ( 8-10 ani)

– Tarif sedinta de grupa – 55 RON/h. Pachetele de antrenament se stabilesc in functie de nevoile fiecarui tanar sportiv in parte.

Beneficiile tenisului

Studiile arata ca, tenisul este unul dintre cele mai sănătoase şi lipsite de accidentări sporturi pe care copiii le pot practica, este un sport care îti construieşte încrederea în sine.

Te învată să fii disciplinat şi să-i respecti pe ceilalti. Dar peste toate, oferă un mediu foarte bun în care copilul poate face mişcare sub o formă distractivă.

Dintre beneficiile tenisului enumeram:

  • Dezvoltarea motricitatii si a coordonarii;
  • Asumarea responsabilitatii;
  • Dezvoltarea capacitatii de a gasi solutii;
  • Deprinderea aptitudinilor sociale;
  • Deprinderea tehnicilor de strategie si gandire in perspectiva;
  • Dezvoltarea sanatoasa si armonioasa.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU