BABY Education – Oferte educationale pentru copii

BABY Education, salonul ofertelor educationale destinate copiilor pana in 8 ani

Educatia copilului este o provocare pentru noi, parintii. Incepand cu varsta de 2 ani, copiii devin foarte activi, fac progrese remarcabile din punct de vedere fizic, intelectual si emotional. De aceea este important sa punem accentul pe educatia celor mici si sa le oferim posibilitatea sa evolueze.

BABY Education se desfasoara in zilele de 25-26-27-28 Septembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, in cadrul salonului BABY EXPO.

BABY Education este salonul care reuneste ofertele educationale de cursuri de limbi straine, actorie, muzica, dans, pictura, activitati recreative, softuri educationale si ofertele gradinitelor private.

BABY Education vine in intampinarea voastra, dragi parinti, oferindu-va posibilitatea sa va informati si sa alegeti programele educativ-distractive potrivite varstei celui mic.

Salonul se imparte in 3 sectiuni : standurile pentru prezentarea ofertelor educationale, spatiul dedicat atelierelor si activitatilor pentru copii si podiumul pentru desfasurarea concursurilor, demonstratiilor sportive, spectacolelor de teatru, magie etc.

Pentru a descoperi toate noutatile pe care le pregatim, va invitam la BABY Education de Joi 25 Septembrie, pana Duminica 28 Septembrie, zilnic intre orele 10:00 si 19:00, iar Duminica pana la ora 16:00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU