Bazar de Craciun. Spectacole/Ateliere la Gradinita Waldorf Christophori

10:00:00 - 15:00:00
Duminică 15 Decembrie 2013

Poveste de iarna cu arome de scortisoara, ateliere de lucru manual pentru copii si parinti, decoratiuni hand made si multe altele va asteapta duminica 15 decembrie 2013 intyre orele 10.00-15.00

povesteLa vreme de iarna, cand intunericul de afara, lumina lumanarilor si prezenta celor dragi ne aduc aminte de lumina din noi insine, va invitam sa ne treceti pragul si sa pasiti intr-o atmosfera calda, cu daruri alese, lucrate cu suflet: decoratiuni de sezon, papusi si jucarii din materiale naturale, haine si accesorii pentru cei mari si mici, cosmetice bio, alimente naturale si ecologice, carti si multe altele…

Avem pentru copii si parinti ateliere de lucru manual care vor trezi in suflete multa voie buna.
Maini indemanatice vor pregati teatru de masa “Poveste de iarna”(specific Waldorf). Spectacolele vor avea loc din ora in ora.

Va asteptam si cu bucate alese: sucuri naturale, clatite, croissante si lipii facute cu maia, sandwich-uri, hrana vegana si dulciuri sanatoase, ceai, cafea cu lapte si prajituri de casa.

Trimiteti mai departe aceasta invitatie si altora care s-ar putea bucura si ei alaturi de noi la aceasta sarbatoare. Veniti impreuna cu prietenii vostri!
Noi va asteptam cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 15 Decembrie 2013

Program:
10:00:00 - 15:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradinita Waldorf Christophori

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str Putul cu Plopi Nr.8

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL