Above and Beyond. O expoziție aeronautică și aerospațială gratuită, oferită de Boeing, NASA și Muzeul „Smithsonian”

10:00 - 22:00
01-14 August 2017
București

Sun Plaza ne aşteaptă între 1 august şi 8 octombrie la ABOVE AND BEYOND, o super expoziție aeronautică și aerospațială, prezentată pentru prima oara în Romaânia de Boeing și realizată în colaborare cu NASA și Muzeul de Aeronautică „Smithsonian” din Washington.

Dacă copilul tău este  pasionat de avioane și nave spațiale atunci nu trebuie să ratezi aceasta ocazie de a participa la o expoziție interactivă și multisenzorială care celebrează puterea inovației și bucuria zborului.

De la mașini zburătoare și avioane supersonice până la lifturi spațiale și mega rachete, ABOVE AND BEYOND va duce vizitatorii mai repede (Faster), mai departe (Further) și mai sus (Higher) și mai inteligent (Smarter), într-o experiență unică.

Vizitatorii se pot aventura în cinci galerii care conțin zeci de displayuri interactive. Pot urca până la marginea spațiului cu un lift – simulator sau pot testa designul propriului avion supersonic de vânătoare într-un concurs de viteză în zbor. De asemenea, familiile sau grupurile de prieteni pot vedea ce simte o pasăre într-un stol, în timp ce participă la o experiență de zbor bazată pe senzori de mișcare.

La finalul expoziţiei, copiii vor înţelege mult mai bine principiile zborului şi vor pleca acasă cu experienţe memorabile şi captivante.

Detalii eveniment:

  • Intrarea este gratuită.
  • Expoziția poate fi vizitată la parter și la etajul 1 în Sun Plaza.
  • Vârsta minimă recomandată: 7 ani.

 

Detalii Eveniment

Perioada:
01-14 August 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Sun Plaza

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Vacaresti 391

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL