Brâncuși pentru copii jucăuși de 4-12 ani

17:30 - 18:30
Miercuri 24 Octombrie 2018
București

Atelier creativ la Ludotech!

Pornind de la tehnica decupajului și a plierii hârtiei/cartonului, participanții pot asambla segmentele decupate, rezultând variantele în miniatură ale capodoperelor marelui geniu, Brâncuși. Dincolo de bucuria propriilor creații, copiii se pot familiariza cu marile valori românești: Poarta sărutului și Coloana Infinitului.

Dată: 24 octombrie
Ora: 17:30 – 18:30
Număr minim de participanți: 10
Înscrieri: [email protected]
Vârstă recomandată: 4-12 ani
Cost: 55 lei/copilaș

Unde? Ludotech, Calea Serban Voda 22-24

Prezentarea Companiei Hai-Hui

Compania Hai-Hui a luat ființă în anul 2003, actorii fondatori având deja multe experiențe frumoase pentru copii și un istoric bogat în domeniul teatrului de păpuși și marionete și al teatrului tradițional. De-a lungul timpului, companiei li s-au alăturat numeroși colaboratori, împreună cu care s-au realizat proiecte frumoase: participări la festivaluri, la evenimente de toate tipurile, spectacole și ateliere de creație). La acest moment, spectacolele concepute de companie se regăsesc în repertoriile teatrelor din țară (Galați, Constanța, Alba Iulia, Ploiești, București).

Vă așteptăm!

*Va rugam sa confirmati inscrierea cu minim 12 ore inainte de eveniment, va multumim de intelegere!
*Disclaimer: Ludotech isi rezerva dreptul de a anula sau amana evenimentul in cazul in care nu se formeaza grupa minima de participanti sau din alte considerente obiective.
*participarea la atelier, aduce o ora de joaca gratuita in centrul nostru dupa eveniment!

***Bune practici la Ludotech 🙂

– va reamintim ca înscrierea și confirmarea locului la ateliere se fac DOAR pe mail: [email protected] și DOAR cu minim 12 ore înainte de eveniment

– in caz ca nu se formează grupa minima, cu 12 ore înainte, ne rezervam dreptul de a amâna evenimentul

– in cazul plăților in avans, returnarea banilor se face doar dacă se anunță neparticiparea cu minim 48 ore in avans

– in cazul locurilor rezervate, confirmate și cu plata stabilită la momentul începerii atelierelor, va rugam sa ne anuntați cu 12 ore înainte dacă nu mai puteți participa, astfel putem confirma altei persoane de pe lista de asteptare.

– facem apel la buna înțelegere și empatie și va reamintim ca nu putem primi in salile de activitati copii care sunt au contactat boli virale/contagioase (răceala cu semne de tuse, mucozitati, etc) și ne rezervam dreptul de a restricționa accesul in centru in cazuri cu simptome evidente.

– in cazuri de tuse persistenta, va rugam sa ne transmiteți avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie/pediatru al copilului din care sa reiasă ca este apt pentru intrarea in colectivitate.

Va mulțumim pentru înțelegere și va așteptăm la joacă!

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 24 Octombrie 2018

Program:
17:30 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL