Buchetul pentru mama – Atelier creativ pentru copii si mamici

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 09 Martie 2013

Cadouri pentru mama – Atelier de creativitate, joaca si voie buna pentru mamici si pitici (2-3 ani)

Daca nu ai apucat sa pregatesti impreuna cu puiul tau de 2-3 ani un cadou de 8 Martie, nu-i nimic…vom facem impreuna cu Viorica Pintilie, sambata la Lumea lui MOMO.


Doar 8 locuri disponibile, va rugam sa rezervati si sa confirmati di timp participarea la acest atelier la [email protected]. Anularea inscrierii fara plata contravalorii atelierului se face doar pana vineri la ora 16.00. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior.

Copiii vor primi sortulete pentru protejarea hainutelor.

Durata 60 minute.


 RECOMANDARE


Va rugam sa ajungeti la timp, ne propunem sa incepem la fix.

Cost atelier: 50 lei/copil participare la sedinta (cash). Parintii pot ramane alaturi de copii sa lucreze impreuna, insa nu platesc. Ceai cald si mere de la noi. Plata se poate face cash la sediul nostru sau in avans in cont bancar.

Inscrierea la acest atelier se face doar in scris la email: [email protected], in limita locurilor disponibile. Renuntarea se face cu cel putin 24 de ore inainte de inceperea atelierului, pentru a elibera locul celor care isi doresc sa participe si sunt pe lista de asteptare.

Cei care isi doresc abonamente cu mai multe intrari la acest atelier de sambata, iata care sunt variantele: 180 lei – 4 intrari (abonament valabil 2 luni) 320 lei – 8 intrari (abonament valabil 3 luni).

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Martie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL