Bucurie cu o jucarie. Concert caritabil pentru copii

19:00:00 - 23:00:00
Duminică 08 Decembrie 2013

afis_bucurie_cu_o_jucarie_Duminică 8 decembrie 2013, primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie.

Ştiai că în România sunt peste 65 000 de suflete abandonate…copii care nu au cui să spună mama şi tata,cărora le lipseşte dragostea părintească, oameni mari sub chipuri triste de copii.

Deoarece ştim cât de importantă este o jucărie în viaţa unui copil, mai ales când ea nu există, ne-am propus să facem viaţa  copiilor din două centre de plasamentmai frumoasă, dăruindu-le bucurii.

Şi tu poţi contribui la asta…

            BGS  împreună cu partenerii te invită duminică 8 decembrie 2013, la primul concert din România la care biletul de intrare este o jucărie.

Ştefan Stan şi copii de la Next Star îţi vor oferi o seară memorabilă, condimentată cu surprize care îţi vor aminti de propria copilărie. Spectacolul va începe la ora 19:00 şi se va desfăşura la Hard Rock Café.Vino împreună cu prietenii şi familia şi trăieşte emoţia momentului la superlativ.

Un ursuleţ, un trenuleţ, o papuşă, o  maşinuţă…sunt jucăriile care te-au făcut cândva fericit şi care îţi amintesc de copilărie, însă acum stau nefolosite într-o cutie.  Dăruieşte-le unor copii care au nevoie de ele. Fă o bucurie cu o jucărie şi adu un zâmbet pe chipul unui copil!

În cazul în care doreşti, poţi dona mai multe jucării.

Te rugăm să confirmi participarea pe BGS Oficial prin Join la eveniment https://www.facebook.com/events/178211225709454/

sau la numărul de telefon 0756.296.842.

Mulţumim Nemo Express pentru rapiditatea cu care ne-a livrat sprijinul şi de această data, şi Raffaello pentru surprizele dulci de care se vor bucura toti spectatorii.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 08 Decembrie 2013

Program:
19:00:00 - 23:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Hard Rock Cafe

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Sos Kiseleff nr 32

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL