Bunele maniere prin Teatru: Salutul, vizita, masa

17:00 - 18:30
Vineri 15 Ianuarie 2016
București

La atelierul Bunele maniere pentru copii, prin joc si joaca, cei mici pot intelege mai usor ce sunt politetea si bunele maniere.

Fundatia Calea Victoriei organizeaza Atelierul de Bune maniere prin Teatru pentru copii 7-12 ani: Salutul, vizita, masa, in care prin joc si joaca, copiii pot intelege si asimila mai usor si placut bunele maniere.

Arta de a te purta frumos cu tine și cu cei din jurul tău, politețea, înzestrează copilul cu instrumente de care are nevoie pe tot parcursul vieții și ȋi oferă o șansă de reușită în plus.

Profund interactiv și folosind exerciții din arta actorului, acest curs își propune să le reamintească celor mici câteva reguli de politețe. Aplicând, ȋn joacă, lucrurile ȋnvăţate, copiii ȋnţeleg mai bine de ce este important să ţină cont de aceste reguli şi cum funcţionează ele.

Cum salut, cum mă prezint şi cum ȋi prezint pe alţii, cât şi despre ce vorbesc cu o persoană pe care abia am cunoscut-o? Cum ȋmi primesc musafirii şi cum mă comport cu invitaţii parintilor? Ce cadouri este potrivit să fac?

Prin joc şi joacă, bunele maniere pot fi ȋnţelese şi asimilate mai uşor şi plăcut de către copii. Cu ajutorul exerciţiilor specifice artei teatrale, actriţa Marcela Andrei, având o ȋndelungată experienţă de lucru cu copiii la Teatrul Ion Creangă, ȋi va ghida pe cei mici prin labirintul regulilor şi convenţiilor sociale.

Câteva reguli esenţiale – ȋnţelese şi exersate din copilărie – ne pot ajuta ȋn viaţa de zi cu zi să comunicăm mai bine cu cei din jur, să avem o existenţă armonioasă şi să fim, la rândul nostru, un model de bune maniere şi politeţe pentru cei din jur.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Detalii atelierul Bunele maniere prin Teatru: Salutul, vizita, masa

Atelier 1 – Cum facem cunoștință?

Salutul. Cum facem prezentările. Cuvintele magice.

Atelier 2 – Reguli de politeţe acasă şi ȋn public: la școală, pe stradă, la teatru și la cinematograf, în mijloacele de transport

Atelier 3 – Vizita. Bunele maniere la masă

Acceptarea şi lansarea unei invitaţii. Punctualitatea. Cadourile.

La finalul acestei lecţii, va avea loc o demonstrație cu cele mai reușite exerciții, la care vor putea asista și părinţii.

O întâlnire durează o oră și jumătate.

Lector: Marcela Andrei

Ora curs: 17:00; Numar ateliere: 3; Frecventa: saptamanal, vineri (o intalnire dureaza 1h 30′)

Varsta Minima: 7; Varsta Maxima: 12

Cost: 150 ron (total 3 intalniri); Cost redus (card fidelitate): 135 ron (total 3 intalniri)

Locul de desfasurare : Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscrieri la e-mail: [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 15 Ianuarie 2016

Program:
17:00 - 18:30

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL