Călătoria prin lumea Poveștilor. Spectacole Interactive 4-10 ani la TNB

11:00 - 13:00
Duminică 27 Mai 2018
București

❀❀❀ CĂLĂTORIE PRIN LUMEA POVEȘTILOR ❀❀❀

Mulțumim că mai aveți timp de teatru cu atâta soare și timp frumos care ne înconjoară.
Teatrul Național pentru Copii ABRACADABRA continuă “Călătoria prin lumea Poveștilor”. Calul cel năzdrăvan al lui Făt Frumos a pornit spre poveștile din Ardeal. Voi veți fi Feții Frumoși și Ilenele Sânziene, dragi copii. Urcați pe scenă și vă jucați de-a Teatrul. Duminică, 27 mai, în Sala Media a Teatrului Național vă invităm să intrați în Lumea Poveștilor.
Calul Fantastic o să vă poarte pe drumul lui Făt Frumos. Cu ce personaje ne vom întâlni? Poate cu Scorpia, poate cu Gheonoaia, poate cu Moșul Codrilor, personaje, care nu sunt atât de rele precum se arată.
Magicianul poveștilor și asistenții săi vă invită la ultimele trei spectacole eveniment din această stagiune în 27 mai, 17 iunie și 24 iunie!
Vă iubim și vă așteptăm!

❀ Teatrul Naţional pentru Copii ❀
– Spectacolul cu nr.35 al stagiunii!

❀ ❀ Spectacole de Teatru interactiv pentru COPII (4 -10 ani) ❀❀

☺☺☺ Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.
Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.

☺☺☺ Înarmaţi cu multă fantezie şi poftă de joc, dar şi cu o recuzită neaşteptată, urcând pe scenă şi învingându-şi teama, micuţilor actori li se oferă şansa ca, la capătul premierei să concureze pentru un rol special: Erou de poveste.
În lumea magică a teatrului şi a copilăriei, totul este permis. Poţi să lupţi cu forţele rele, ţinând în mână un balon pe post de sabie, şi să le învingi, pentru că la Teatrul Naţional pentru Copii Binele triumfă întotdeauna prin luptă dreaptă.
Fiind vorba numai despre spectacole interactive, copiii trebuie să ştie că există câte un rol pentru fiecare dintre ei şi, odată cu evoluţia poveştii, apare şi şansa de a fi învingător. De-a lungul stagiunii, toţi copiii vor urca pe scenă şi vor deveni Eroi în nemuritoarele basme ale românilor.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

❇☺✫❀☺ Bilete: La Casa de bilete TNB – în foaierul Sălii Mari

#tncopii, #abracadabra, #spectacolinteractiv

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 27 Mai 2018

Program:
11:00 - 13:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul National „I.L.Caragiale”

Județ:
Bucuresti

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Nicolae Bălcescu nr 2

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL