Călătorii pe planeta MARtie. Felicitări la MARe. Ateliere 4-12 ani

12:00 - 15:00
Duminică 07 Martie 2021
București

Duminică, 7 martie
Orele 12:00 – 15:00
Copii de 4-7 ani (12:00 – 13:00)
Copii de 8-12 ani (13:30 – 15:00)
50 de lei/participant.

***Înscrierile se fac doar pe adresa de email: [email protected] cu mesajul: “Călătorie pe MARtie. Felicitare la MARe” unde menționați grupa de vârstă și numărul de copii participanți.

Grupurile sunt formate din maximum 12 copii.

Dacă la atelierul trecut ne pregăteam animați de sosirea primăverii, ei bine, la atelierul de duminică, vom fi în toiul ei celebrând-o. Și cum altfel? Dacă nu cu bucurie și tonuri vii, primăveratice; dar mai ales cu creativitate, atributul naturii verzi, una din sursele noastre de inspirație în realizarea celor mai personalizate felicitări.

E clar! Primăvara stă sub semnul creației! Așa că, unde în altă parte ne putem bucura de sensurile ei creative, dacă nu la MARe, aproape de artă, unde transpare subtil, sau din contra, mai energic, în diversitatea stilistică a colecției permanente? Fie că o vedem într-o floare de măr, sau în reprezentări umane, în orice caz, primăvara poate simboliza renașterea.

Pe urmă, în atelierul de la mansardă, fiecare copil are ocazia să personalizeze tot mai mult experiența proprie din cadrul turului artistic, într-o felicitare cu spirit dedicată primăverii și totodată zilei de 8 martie. Ca să o spunem în felul nostru, vom realiza felicitări-obiecte de artă, care reprezintă momente emoționale, idei și stări de spirit în ton cu primăvara.


 RECOMANDARE


Noi le spunem felictări expresioniste pentru că atunci când le deschidem, conținutul lor face apel la cele mai adânci trăiri ale noastre.

Arsenalul întreg de accesorii decorative, suporturi cu diferite texturi pentru desenat, culori vii, toate, pe lânga buna-dispozițe a trainerilor, vor spori și mai mult entuziasmul copiilor în realizarea unor suveniruri, care păstrează în amintire primăvara.

Unde? MARe/Muzeul de Artă Recentă, Bulevardul Primăverii 15, București

Vă așteptăm!

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Martie 2021

Program:
12:00 - 15:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL