Camp de fotbal 6-16 ani Barça Academy @ Cluj-Napoca

În perioada 24 – 29 iunie 2019, Cluj-Napoca găzduiște a doua ediție Barça Academy, sub egida FC Barcelona.

Camp-ul este adresat sportivilor între 6 și 16 ani și este sub responsabilitatea direcției sport a FC Barcelona, care oferă antrenori, programe de antrenament și stabilește liniile de orientare pe care aceste camp-uri trebuie să le urmeze. Staff-ul tehnic este format din 3-4 antrenori (în funcție de numărul de înscriși) și 1 coordonator din cadrul academiei de fotbal FC Barcelona.

Sportivii care doresc să participe în cadrul programului de pregătire Barça Academy pot fi înscriși de către antrenori sau părinți pe site-ul oficial al camp-ului, www.barcaacademy.ro.

Grupurile beneficiază de un discount de 20% din tariful de participare. Grupurile care vin din afara orașului pot beneficia de cazare în apropierea bazei sportive la un preț de 80 de lei/noapte cu pensiune completă. În plus, antrenorii însoțitori au posibilitatea de a participa proactiv la antrenamentele conduse de către staff-ul academiei de FC Barcelona. Echipamentul de antrenament este asigurat de către organizatori.

Obiectivele Barça Academy sunt definirea unui model cuprinzător de educație, dezvoltarea pasiunii pentru fotbal, transmiterea metodelor de antrenament și a viziunii specifice clubului FC Barcelona. Metodologia de formare a clubului a fost un exemplu de predare, dezvoltare, excelență și succes în cluburi sportive din întreaga lume în ultimii 20 de ani. Începând cu anul 2018, orașul Cluj-Napoca a fost pus pe harta internațională a campurilor de pregătire Barça Academy.

Facebook event> https://www.facebook.com/events/317721472255759/

Detalii Eveniment

Perioada:
24-29 Iunie 2019

Ora incepere:
08:00

Ora terminare:
16:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL