Candyland – Escape Room Creat 100% pentru Copii

  Pășește alături de cei mici într-o aventură delicioasă, plină de mistere ce așteaptă sa fie rezolvate!

  Cine suntem?

  Dacă nu ați auzit de Trapped până acum, permiteți-ne să ne prezentăm: suntem printre primele escape room-uri deschise în România, cu peste 4 ani de activitate, 7 camere create și peste 40.000 de clienți care ne-au călcat pragul! Mai multe despre noi și despre escape room pe http://trapped.ro/despre-escape-room/.

  Despre Candyland – Prima cameră de escape room pentru copii

  Din pasiunea pentru escape room și din dorința de a crea alternative de petrecere a timpului liber pentru copii, care să fie în același timp educative și interesante, a luat naștere Candyland. O cameră cu un decor spectaculos, o feerie de bomboane, acadele și biscuiți uriași, norișori în formă de vată de zahăr și căsuțe în formă de brioșe, un tărâm magic de care copiii vor fi fascinați.

  În construirea jocului, am ținut cont de faptul că fiecare vârstă vine cu diferențe uriașe de achiziții, motiv pentru care am creat 3 nivele de dificultate în funcție de vârsta copiilor participanți: 5-7 ani, 7-10 ani și 10-13 ani.

  Petreceri copii la escape room Trapped!

  Trapped le oferă celor mici experiențe de neuitat și alternative palpitante la clasicele petreceri aniversare. Pe lângă faptul că se distrează de minune, cei mici învață cum să comunice ca o echipă, să rezolve puzzle-uri și să se coordoneze toți către scopul final al evadării!

  Ce avantaje aveți? Locație centrală, capacitate mare (până la 26 de copii), 4 camere de escape room (Candyland și 3 camere adaptabile copiilor), design eveniment, discount parteneri și muuuulte altele! Contactează-ne și află totul despre petrecerile Trapped!

  Ce beneficii au copiii la escape room?

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  ───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

  Știm că sunt la vârsta la care descoperă, învață și explorează, și cum o fac mai bine decât prin joc? Alegând ca activitate escape room-ul Candyland, le veți oferi șansa de a practica gândirea creativă și logică, comunicarea și munca în echipă, dându-le șansa de a-și descoperi inclusiv capacitatea de organizare. 

  Cum particip?

  Pariciparea la escape room se face pe bază de rezervare: online, pe https://www.trapped.ro/rezervari/ , sau telefonic: 0748727733!

  Care sunt prețurile?

  Prețurile diferă modic în funcție de perioada săptămânii, momentul zilei și numărul de persoane din echipă. Le puteți verifica pe https://www.trapped.ro/preturi-escape-room/

  Unde ne găsești?

  În centrul Bucureștiului, pe strada General David Praporgescu nr. 18, cu acces facil pentru toate mijloacele de transport. Avem deschis în fiecare zi între 10:00 și 21:30!

  Date de contact

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada General David Praporgescu, nr. 18

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU