Aniversari si petreceri de vis la AR Studio – Floreasca!

  Cautati un loc de joaca ALTFEL? V-ati saturat de bilute, topogane, trambuline?

  Atunci va asteptam la noi! AR Studio este un un loc de joaca hi-tech pentru copii si adulti. AR Studio este locul de joaca care uneste generatii.💻👾👨‍👩‍👧‍👦 Folosim tehnologia pentru a surprinde intreaga familie cu mii de jocuri, sute de surprize si cele mai frumoase aniversari!🥳🍾🍭🎈

  Calatoriile pe Marte🌎, plimbarile cu dinozaurii🦖🦕, lupta cu piratii…nu sunt doar scenarii uluitoare din povesti, toate le gasiti la noi si toate sunt palapabile!

  Folosim echipamente de realitate augmentata (AR)si realitate virtuala (VR)😎 pentru a calatori in spatiu, explora mari si oceane, pentru rezolva probleme de matematica sau intelege fenomene chimice importante. Cand e vorba de jocuri in echipa atunci va propunem Join Beam – proiectii interactive care va „transporta” fie pe un teren de fotbal, fie pe un teren de hochei.🥎🏀 Iar daca aveti curaj puteti pune la incercare si echipa de parinti. Mesele interactive vin cu un soft de divertisment generos cu peste 50 de jocuri si exercitii amuzante atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

  Aniversari si petreceri de vis la AR Studio Floreasca

  Aniversari si petreceri de vis la AR Studio Floreasca fotbal Aniversari si petreceri de vis la AR Studio FloreascaSurprizele nu se opresc aici! Interjectii de uimire se aud atunci cand clientii descopera Poligonul Virtual🎯. Cele o suta de scenarii si armele folosite ii determina pe cei mici sa intre in pielea unor SuperEroi si sa dezvolte abilitati de tragere la tinte statice si dinamice.

  Aniversari si petreceri de vis la AR Studio Floreasca

  In acelasi timp fetitele pot descoperi misteriosul taram al zanelor. Proiectiile interactive in nisip iSandBox fascineaza prin culoare, sunet si poveste. Cei mici isi asuma rolul de arhitecti si construiesc cratere, munti, cascade…fac „magie”.💫

  Aniversari si petreceri de vis la AR Studio Floreasca Aniversari si petreceri de vis la AR Studio Floreasca

  De asemenea ne place sa surprindem sarbatoritii cu momente Stand-up Comedy, Street Danceri, concursuri neobisnuite, karaoke, muzica disco, baloane si artificii.

  Suntem profesionisti si pasiunea noastra e sa sa cream amintiri si emotii frumoase. Pentru a va convinge de acest lucru va asteptam cu drag la AR Studio, locul de joaca hitech greu de descris in cuvinte.🙃🎮🌈

  PS. O descriere mai ampla gasiti in linkurile de mai jos 😎

  iSandBox: https://www.youtube.com/watch?v=sqqsCW_58K4
  JoinBeam: https://www.youtube.com/watch?v=E417qbHSz9g
  Interactive table: https://www.youtube.com/watch?v=roq8Wi4UjMk
  Canal video: https://www.youtube.com/channel/UC2jGyG7PxDCw1Q6LJGJlYFQ/videos

  Detalii si rezervari:

  Detalii Locație

  Județ:
  București

  Oraș:
  București

  Adresa:
  Strada Banul Antonache, 51

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU