Caravana Muzeelor – Plantele carnivore

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 15 Decembrie 2012

Caravana Muzeelor, care cuprinde mai multe ateliere destinate copiilor de până în zece ani, se va desfăşura în perioada 27 octombrie – 15 decembrie, în mai multe muzee din Capitală.

Atelierele se desfăşoară în trei spaţii diferite: la Anaid Art Gallery, la Muzeul de Artă “Vasile Grigore – Pictor şi colecţionar”, şi la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi.

Pe data de 17 noiembrie, ora 11,00 şi duminică, 18 noiembrie, ora 11,00 va avea loc atelierul de pictură pe lemn, la Muzeul de Artă “Vasile Grigore”.

În ziua de 24 noiembrie, ora 11,00, la Anaid Art Gallery va avea loc expoziţia intitulată “Zoolandia” de Raluca Arnăutu.

Duminică, 25 noiembrie, ora 11,00, va avea loc atelierul “Ecologia pe înţelesul copiilor”, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi.

Pe data de 8 decembrie, ora 11,00, se va desfăşura atelierul “Lumea acvatică”, la Anaid Art Gallery.

Pe 15 decembrie, ora 11,00, va avea loc atelierul intitulat “Plantele carnivore”, la Anaid Art Gallery.

 

Taxa de participare este de 20 de lei pentru un atelier, iar în cazul în care înscrierea include minimum patru ateliere, taxa este de 15 lei.

Caravana Muzeelor pentru grupuri organizate şi atelierele de week-end sunt realizate de Global Mindscape în parteneriat cu Muzeul de Artă “Vasile Grigore – Pictor şi colecţionar”, Muzeul Militar Naţional “Regele Ferdinand I”, Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţilor Vechi, Muzeul Naţional al Pompierilor – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, SC Electrica Serv SA – Muzeul Tehnic “Prof. Inginer Dimitrie Leonida”, Anaid Art Gallery.

Întrucât participanţii la atelierele de vacanţă au apreciat parcurgerea micului circuit între muzeele incluse în program, având ocazia să-şi cunoască mai bine oraşul şi, uneori, să păşească în muzee pe care nu le mai vizitaseră înainte, grupurile de şcoală sau grădiniţă sunt încurajate să beneficieze de activităţile organizate în cât mai multe locuri.

Astfel, pentru participarea la cinci sau şase ateliere, taxa de participare (care include materialele folosite şi accesul în muzee) se reduce cu 50% (10 lei / copil / atelier) în comparaţie cu cea practicată în cazul unei activităţi izolate (20 lei / copil / atelier).

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 15 Decembrie 2012

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Muzeul de Artă “Vasile Grigore”

Județ:
Sector 2

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Maria Rosetti nr.29

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL