Case ca-n povesti. Programe educative pentru copii la Carturesti

11:00:00 - 11:00:00
07-08 Decembrie 2013

In diminețile de sâmbătă și duminică, familiile cu copii de 2-10 ani  sunt invitate la Carturesti să petreacă o oră distractivă și instructivă, pornind de la o carte pentru copii

case la carturestiAsociația De dragul artei  împreună cu Editura Vellant și Cărturești lansează cu bucurie o serie de programe de educație creativă în două locuri inedite: librăriile Cărturești din mall Promenada și mall Băneasa Shopping City. Astfel, în diminețile de sâmbătă și duminică, familiile cu copii de 2-10 ani  sunt invitate să petreacă o oră distractivă și instructivă, pornind de la o carte pentru copii, dar mergând mult mai departe de ea, într-o lume fantastică sau concretă; în perioada următoare vom povesti și vom construi case  din cărți și din jur, adică Case-n povești/ La Cărturești. Programele conțin o parte de lectură și jocuri și o parte de atelier.

Programele se desfăşoară sâmbătă în Mall Shopping City Băneasa și duminică în Mall Promenada, încep la ora 11.00 şi durează minim o oră. La toate programele este necesară înscrierea și garantăm petrecerea unui timp frumos și distractiv, plin de surprise și revelații despre lume și despre sine.

Cărțile alese drept punct de plecare la joacă sunt selectate din rafturile Editurii Vellant, frumoase obiecte de citit și visat iarna: “Poveşti la gura sobei (pentru serile de iarnă)” de Caitlin Matthews și Helen Cann, ”Basme de pretutindeni” repovestite de Malachy Doyle și ”Semințe de cabane” de Philippe Lechermeier, povești clasice sau mai noi, Hansel și Gretel sau povești moderne. La atelier cei mici ajutați de părinți vor realize câte o căsuță încăpătoare pentru jucăriile lor, din material surprinzătoare, prelucrate cu imaginație de copil-cititor sau copil-făuritor.

Program de desfășurare:

• Sâmbătă, 30 noiembrie 2013, 11:00 (Mall Băneasa) – pentru familii cu copiii de 2-3ani;
• Sâmbătă, 1 decembrie 2013, 11:00(Mall Promenada) – pentru familii cu copiii de 4-6ani;

• Sâmbătă, 7 decembrie 2013, 11:00  (Mall Băneasa)- program pentru familii cu copiii de 2-3ani;

• Duminică, 8 decembrie 2013, 11:00 (Mall Promenada) program pentru familii cu copii de 6-8ani;

• Sâmbătă, 14 decembrie 2013, 11:00  (Mall Băneasa)- program pentru familii cu copiii de 4-6ani;

• Duminică, 15 decembrie 2013, 11:00 (Mall Promenada) program pentru familii cu copii de 6-8ani;

 

Din ianuarie 2014 programele vor fi reluate începând cu data de 10.

Programările sunt obligatorii şi se fac de luni până vinery în săptămâna programului, la e-mail: [email protected] (este necesară precizarea datei de desfășurare a programului, numele şi vârsta copilului, iar înscrierea este valabilă numai după primirea unui email de confirmare). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte iar taxa se achită la fața locului.

 

Taxă de participare:
o 50 lei/familie formată din doi membri (părinteșicopil),
o 70 lei/familie formată din trei membri,
o 80 lei/ familie formată din patru membri etc.

 

își propune dezvoltarea creativității și încurajarea curiozității naturale a copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură și civilizație prin diverse activități de improvizație artistică.  Pentru oferta noastră completă de programe, vizitați-ne pe www.dedragulartei.roșihttp://www.facebook.com/dedragulartei

Detalii Eveniment

Perioada:
07-08 Decembrie 2013

Ora incepere:
11:00:00

Ora terminare:
11:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL