Câte lucruri poartă o mamă într-o geantă – dacă este de la Little Prints, încap multe!

Se spune că în trecutul unei femei și în geanta sa, să nu te uiți niciodată. Greu de crezut că este ceva de descoperit, căci de cele mai multe ori este un haos total. Ce știm sigur este că în geanta unei femei sunt multe lucruri. Iar când schimbă rujurile pe pampersi și orice alt produs de make-up cu accesoriile de bebeluși geanta este clar plină cu de toate și totuși mai lipsește câte ceva, la nevoie.

Geanta de maternitate, un must-have

Un produs devenit aproape indispensabil în ceea ce privește perioada de maternitate este geanta maternitate. Uneori, un astfel de accesoriu însoțește setul complet de accesorii din gama celor de la cărucior. Dar, mai practic este să alegeți una de la Little Prints, magazin de nișă, cu produse premium pentru bebeluși și copii.

Inclusiv geanta de maternitate pe care o vom regăsi aici ține cont de nevoile celor mici și a acelor mari desigur. Mama nu pleacă de acasă până când nu bifează pe lista sa zeci de lucruri. Este tipul de geantă bine compartimentată și, în plus, ține cont de scenariile posibile: nu se murdărește ușor, nu reține mirosurile neplăcute.

Geanta de maternitate de la Little Prints – iată de ce este practică

În e-shopul Little Prints vom regăsi acest tip de geantă. Include și o salteluță detașabilă, ideală pentru a fi folosită atunci când schimbați scutecul celui mic. Nu va fi așezat niciodată pe orice tip de suprafață, așadar o astfel de saltea de protecție, deloc grea sau groasă, va fi de ajutor.Este impermeabilă și antivânt. Cu mici excepții când vremea este severă și nu puteți ieși la plimbare, bebelușul are nevoie de ieșiri și de aer curat, de timp petrecut în aer liber. Uneori însă, capriciile vremii sunt greu de prevăzut. Fiți mame pregătite. Husele antivânt și antiploaie le veți avea mereu la îndemână, iar despre geanta din dotare nu vă faceți griji, este creată din material rezistent, care nu lasă apa să pătrundă.

Bine compartimentată. Un alt atu al acestui produs se referă la acest aspect. Pentru că atunci când bebelușul plânge și când cu o mână îl schimbați și cu alta căutați suzeta sau altceva, ar fi bine să nimeriți repede locul potrivit. Geanta de maternitate de la Little Prints include 2 buzunare pe exterior, este practic compartimentată și lucrurile necesare sunt ușor de găsit.

Rezistentă și ajustabilă. Poate că de la o geantă asta ne-am mai dori, ca atunci când ne obișnuim cu ea să nu fie necesar să schimbăm produsul pentru că uzura și-a spus cuvântul. Geanta de maternitate poate că nu este una chic cu care defilați pe podium, este prevăzută cu baretă lată, însă rezistentă. În plus, se poate ajusta. Pentru că o puteți ține pe mânerul căruciorului, pe umăr, uneori ajunge să fie transportată în coșul de la cărucior. Oricum ar fi, adaptați bareta.

La geanta de maternitate asociați produsele premium pe măsură

La Little Prints veți găsi produse premium necesare pentru newborn și nu numai. Pentru fiecare categorie de vârstă există produse, de la păturici la jucării sigure pentru vârsta lor. Accesoriile sunt de asemenea wow aici, de la clămițe la turbane sau bentițe, până la șosete colorate. Iar gama de vârf în materie de suzete este de la Bibs sau Frigg, cele cu tetină din latex sau silicon.

Atunci când un bebeluș vine pe lume are din start promisiunea din partea părinților că va fi bine îngrijit. La cât de evoluată este industria aceasta, a produselor pentru bebeluși, desigur că ar fi păcat să nu profitați de disponibilitatea produselor premium. Little Prints spre exemplu a fost primul care a adus în țară celebrul brand danez Bibs, iar de atunci scrie povestea fiecărui părinte începător – din teama de a nu ști ce să aleagă, ajungă să cunoască calitatea premium a lucrurilor din portofoliul de la Little Prints și descoperă astfel că grija maternă și paternă înseamnă de asemenea alegeri bune.

Așadar, plecați la drum pregătiți, cu o geantă de maternitate în care aveți recipient de lapte, jucării diverse, scutece și suzete. Astfel de produse le veți găsi pe toate în același loc, la littleprints.ro.

Contact: [email protected]

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU