Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București. Recomandări de Școli de Vară în 2017

A început vacanța de vară și căutăm pentru tine activități interesante pentru copii în săptămânile în care stăm în București.

Școlile de vară și-au deschis porțile cu activități variate.

♦ ♦ ♦

Vezi recomandările noastre pentru o vară de excepție!

♦ ♦ ♦

Clubul de Vacanţă în Limba Franceză

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București institutul francezVrei să înveţe limba franceză? Ca în fiecare an Institutul Francez organizează Clubul de Vacanţă în Limba Franceză al cărui scop este dezvoltarea competenței de comunicare orală în limba lui Voltaire, prin stimularea creativităţii și imaginației copiilor de 4-13 ani.

 • Unde? La Institutul Francez din București și la Liceul Francez Anna de Noailles.
 • Program zilnic: normal 09:00 – 10:30 sau 11:00 – 12:30, în funcție de vârstă, sau prelungit 08:30 – 16:30

DETALII


8 tabere urbane GrittyHub

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București Tabăra de Experimente GrittyEchipa GrittyHub a ales anul acesta să ofere copiilor de 5-12 ani o selectie de jocuri serioase ale minții prin care aceştia îşi vor antrena autocontrolul, grit (știința perseverenței), recunoştinţa şi capacitatea de a aprecia efortul celorlalți și oportunitățile vieții, entuziasmul, optimismul, mindsetul de creștere, curiozitatea inepuizabilă într-o lume în permanentă reinventare, inteligența socială și abilitatea de a negocia. Vezi detaliile celor 8 tabere urbane GrittyHub, cu activităţi de #caracter!

 • Unde? O locație spațioasă în zona Cotroceni (lângă Opera Center), cu acces la trei parcuri (Râmniceanu, Venus și Izvor) pentru activitățile outdoor.
 • Program zilnic: de la 08-09:00 la 17-18:00

DETALII

Citește și: Săptămâna Fresh. Activitate Gustoasă pentru Copii şi Părinţi Sănătoşi

Tabăra de vară Kiddo Play Academy

Tabara de vara Kiddo Play Academy Ce Facem cu Copilul Vara Asta în BucureștiKiddo Play Academy a pregătit anul acesta un program distractiv de activitati, ateliere de creatie si spectacole tematice pentru copii de 4-12 ani. Veti toate tematicile săptămânilor taberei de vară Kiddo Play Academy!

 • Unde? Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44C, Bucuresti. Baneasa Shopping City – Galeriile Mobexpert Etaj 1 (in fata magazinului Flanco)
 • Program zilnic: de la 10:00 la 17:30 (dupa programul de tabără se poate rămâne în locul de joacă până la ora 21:00)

DETALII

Vezi și: 5 Jocuri Nostime în Maşină cu Copilul. Idei pentru Drumuri Lungi în Familie

Club de Vară la Clubul Copiilor Isteți 

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București clubul de vara copii istetiUn program extrem de variat cu ateliere de stiinta si creatie, activitati artistice, ieşiri la piscina si in aer liber, multe jocuri si voie buna oferă anul acesta Clubul Copiilor Isteţi la Clubul de Vară pentru copii de 5-12 ani. Cei mici se vor bucura şi de desen, pictură, colaj, modelaj, povestiri terapeutice, experimente practice, jocuri de rol şi plimbari in aer liber. Puteţi opta pentru programele săptămânale scurte sau lungi.

 • Unde? Într-o zonă rezidențială și ușor accesibilă, într-o clădire nouă, modernă și foarte luminoasă  din zona Piața Domenii-Turda.
 • Program zilnic: MINI SUMMER CLUB de la 08:30 la 13:30 şi SUMMER CLUB de la 08:30 la 18:00.

DETALII


Scoala de Vară – Academia de Arte „Marina Căpăţînă”

La Scoala de Vara din cadrul Academiei de Arte „Marina Capatina” copiii de 6-18 ani se distreaza intr-un mediu select si creeaza lucrari de arta speciale, la nivel profesional si conform unui program unic de studiu.

 • Unde? Academia de Arte „Marina Capatina”, Str. General Constantin Coanda nr.16, Sector 1, Bucuresti
 • Program zilnic: De Luni pana Vineri, intre orele 15:00 si 19:30

DETALII


Scoala de vara 2017 la Elefantelul Curios®

Elefantelul curios scoala de varaInscrierile pentru Scoala de vara 2017, la Elefantelul Curios®, sunt pe ultima suta de metri! Fiti fara grija insa, primim copii si in timpul vacantei, avem pregatita tematica saptamanala, deci pot fi oricand integrati intr-o grupa deja existenta. La club Elefantelul curios® – loc de joaca si afterschool, sector 4, primim copii cu varsta min 4 ani, intr-un spatiu prietenos, cu supraveghetoare si cadre didactice, pentru un program educativ, dar si distractiv.

 • Unde? Bdul. C-tin Brancoveanu, nr. 7D
 • Program zilnic: Program scurt 08:00-12:00 sau program mediu – 08:00-14:00

DETALII


Junior IT Fun Factory

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București clubul de vara copii istetiÎn această vacanță de vară poţi include în programul copilului tău de 8-14 ani şi activități importante pentru dezvoltarea lui. STEP IT Academy organizează Junior IT Fun Factory, un set de programe în care joaca devine pasiune pentru IT. Nu trebuie decât să te decizi ce activitate îţi doreşti să o desfăşoare în această vară, opţiunile sunt numeroase: construieşte și programează propriului robot LEGO Mindstorms, învață bazele programării și își creează propriul joc funcțional,  învaţă bazele HTML, CSS și JavaScript, crează un site funcțional în WordPress, realizează un film plecând de un scenariu creat chiar de el, învaţă arta fotografiei şi lista continuă.

 • Unde? În Floreasca, pe Strada Banul Antonache 40-44
 • Program zilnic: în general 9:00 – 17:00

DETALII

Vezi și: Desene cu Ștrumfi. Toate Episoadele in Limba Română

Tabăra Laboratorul Trăznit

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București laboratorul traznitPentru că este vacanţă, vă recomandăm pentru copiii de 4-10 ani şi o tabără de știință și distracție cu jocuri şi experimente de fizică și de chimie. În Tabăra Laboratorul Trăznit copiii înțeleg că știința este nu doar utilă, ci și distractivă. Ei află cum pot proteja mediul înconjurător și cum își pot dezvolta un stil de viață sănătos adaptat nevoilor lor. În tabără cei mici se bucură în aer liber de activități de improvizație, public speaking, comunicare verbală și non-verbală, gândire strategică și creativitate.

 • Unde? Pensiunea Arinul, 4*, Moeciu de Jos, jud. Brașov
 • Perioada: 30 iulie – 5 august

DETALII


Hai in vacanta aventurierilor, la Funny Land! Program de vara pentru copii

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București Funny Land“Chiar dacă e vară, mintea nu intră în vacanță!” așa că vă invităm la clubul de vară Funny Land, deschis în perioada 19 iunie – 15 septembrie, program adaptat nevoilor parintilor.

 • Unde? Str. Agricultori Nr. 54A, Sect. 2, zona Iancului – Vatra Luminoasa
 • Program: scurt si lung in intervalul 08.00 – 18.00, de luni pana vineri.

DETALII


Vacanta Spiridusilor Exploratori

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București casa pixieCasa Pixie ne invită cu energia cu care ne-a obişnuit să ne bucurăm de Vacanta Spiridusilor Exploratori, programul de vară care le dă puteri magice copiilor de peste 4 ani. Aceştia vor avea parte de cele mai energice dimineti, cele mai super-trooper ateliere, jocuri poznase si o vacanta asa cum trebuie!

 • Unde? Casa Pixie, Str. Aurel Vlaicu Nr. 93, sector 2, Bucuresti
 • Program: scurt 8:30- 13:00 sau lung: 8:30- 17:30

DETALII

Citește și: 7 Sfaturi pentru a Ajuta Copilul Să Gestioneze Furia. Tehnici Sănătoase de Stăpânire a Emoțiilor

Program de vară la Smart Education

smart education Ce Facem cu Copilul Vara Asta în BucureștiDacă copilul tău se plictiseşte repede şi are nevoie de un program variat, o soluţie bună este şi programul de vară oferit de Smart Education. Copilul tău se va bucura de jocuri de echipă și activități recreative în aer liber, ateliere de știință, tradiții românești, fotografie, benzi desenate, teatru de păpuși, arhitectură, club de șah, club de robotică și multă distracție. În plus cei mici vor vizita muzee în legătură cu tematica săptămânii sau vor merge la Grădina Zoologică, Grădina Botanică, parcul Aventura.

 • Unde? Strada Caraiman nr. 90, sector 1, București
 • Program: Pachetul Vacanța plus: luni – vineri, între orele 8.30 – 18.00, Pachetul Vacanța: luni – vineri, între orele 8.30 – 16.30 sau Pachetul Dimineața în vacanță: luni – vineri, între orele 8.30 – 13.30

DETALII


Vacanţa Aventurierilor

Ce Facem cu Copilul Vara Asta în București Funny LandLa Funny Land copiii de 3-6 ani sunt aşteptaţi în Vacanţa Aventurierilor, un program de vară în care fiecare săptămână va aborda câte o temă interesantă din lumea plantelor, a animalelor, pasarilor, calatorii prin univers sau pe fundul oceanului, aventuri cu pirati sau cu experimente trasnite!

 • Unde? În zona zona Iancului – Vatra Luminoasă, pe Str. Agricultori Nr. 54A, Sect. 2, Bucureşti.
 • Program: scurt şi lung

DETALII


Clubul de engleză Lexis

Lexis Clubul de vara Ce Facem cu Copilul Vara Asta în BucureștiClubul de engleză Lexis continuă tradiția evadării din sala de clasă pentru mai multă engleză, mai multă creativitate, mai multe evenimente, jocuri amuzante, sport și întâlniri surpriză. Copiii de 8-13 ani sunt aşteptaşi cu teme WOW care declanșează curiozitatea, hrănesc ingeniozitatea, dezvoltă armonios personalitatea copilului într-un mediu prietenos.

 • Unde? Lexis Moşilor, Str. Traian nr. 246, sector 2, Bucuresti şi în alte oraşe din România.
 • Program: 09:00 – 13:00.

DETALII

Vezi și: Festivaluri și Târguri în Perioada Următoare

Tu ce faci cu copilul vara asta în București? Dacă ai găsit activități interesante de care vrei să afle și alți părinți așteptăm mesajul sau comentariul tău. Vă dorim tuturor vacanță plăcută!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU