Cele mai vândute cărți ale Grupului Editorial ALL la Bookfest 202

GRUPUL EDITORIAL ALL TOP VÂNZĂRI LA BOOKFEST 2022

Cele mai vândute cărți ale Grupului Editorial ALL la Bookfest 2022 fac parte din principalele domenii de editare, de la cartea pentru copii și ficțiune la cartea medicală sau cea de popularizare a științei.

  1. Super Pisicile Războinice. Profeția lui Stea Albastră, de Erin Hunter, este cel de-al doilea volum al acestei serii speciale dedicate unor personaje-cheie din seriile principale Pisicile Războinice. Fanii aventurilor pisicești au ocazia de a urmări parcursul plin de sacrificii al tinerei războinice. Acțiunea romanului nu afectează firul narativ din celelalte serii și este mult mai amplă decât cea dintr-un roman obișnuit.

  2. Educație sexuală. Ghidul fetelor, de Michelle Hope, se adresează fetelor de peste 11 ani și adulților care le sunt alături în această călătorie pe alocuri înspăimântătoare, dar atât de fascinantă – adolescența. Conține peste 100 de răspunsuri sincere la (aproape toate) întrebările despre pubertate, adolescență și relații.

  3. Doar 10% uman. Microbii, secretul neștiut al sănătății și fericirii omului, de Alanna Collen, se bazează pe ultimele cercetări științifice care au revoluționat domeniul microbiologiei, demonstrând că pentru fiecare celulă din corpul uman există alte nouă celule intruse. Această colonie de microbi ne influențează greutatea, sistemul imunitar, sănătatea mintală și chiar alegerea unui partener de viață. Cartea britanicei Alanna Collen este scrisă într-un stil fluent, cu un limbaj ușor accesibil și, nu în ultimul rând, cu multă autoironie. 

  4. Istoria întunecată a Rusiei. Masacre, corupție și crime în Patria-Mamă, de Michael Kerrigan, înfățișează o istorie întunecată, marcată de tragedii, viclenii și brutalități săvârșite în numele puterii. Volumul se bucură de un format grafic de excepție, întrunind și calitățile unui album de colecție, datorită celor 180 de fotografii, picturi și ilustrații color care însoțesc textul.

  5. Uimitoarea lume a bacteriilor, de Steve Mould, îi ajută pe micii cititori să descopere modul senzațional în care microbii reușesc să mențină organismele și lumea în funcțiune. Vor afla cât de mult datorăm existenței bacteriilor și vor face cunoștință și cu amicele lor la fel de fascinante: virusurile, ciupercile, algele, arheele și protozoarele. Această carte folosește o mulțime de informații inedite și amuzante, fotografii remarcabile și ilustrații simpatice ale personajelor pentru a prezenta microbiologia în acțiune.

  6. EKG. Tot ce trebuie să știi, de Malcolm S. Thaler, conține ilustrații color și un număr de peste 200 de electrocardiograme, care oferă o mai bună înțelegere a traseelor normale și anormale, scot în evidentă informațiile-cheie și înlesnesc asimilarea anumitor concepte și practici.

  7. Jocul trecutului, de Cecelia Ahern, este un roman provocator, care te pune pe gânduri, despre felul în care cele mai banale decizii pot avea consecințe devastatoare. Sabrina Boggs găsește printre lucrurile colecționate de tatăl ei un joc învăluit în mister. Acela este momentul în care i se dezvăluie un adevăr brutal, pe care nu l-ar fi bănuit niciodată, și are la dispoziție o singură zi pentru a dezlega misterele trecutului. O zi care îi schimbă destinul pentru totdeauna.

  8. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, de Stephen R. Covey, reprezintă este cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor, o prezență constantă în topurile de vânzări ALL. 

  9. Succesul începe în copilărie, de Tovah P. Klein, este un ghid pentru dezvoltarea armonioasă a micuților între 2 și 5 ani care descifrează codul preșcolarului, dezvăluind ce pot face părinții pentru a-și ajuta micuții să devină copii și adulți împliniți.

  10. Pachet Lumea lui Năsuc, de Cristina Gheorghiu și ilustrate de Florin Gheorghiu reunește cele șase volume din seriile Aventurile lui Năsuc și Prietenii lui Năsuc .Îmbinarea dintre situațiile năstrușnice și ilustrațiile fermecătoare le transformă într-o experiență de lectură amuzantă și educativă.

Grupul Editorial ALL a împlinit, la sfârşitul anului trecut, 30 de ani de existență în lumea cărților, cu peste 6000 de titluri publicate în sute de colecții și peste 15 milioane de exemplare vândute.

Fondată în 1991, Editura ALL a fost prima editură privată cu profil academic și universitar din România. În momentul de față, sub sigla ALL apar unele dintre cele mai prestigioase lucrări de medicină din lume, remarcabile volume de istorie, politologie și antropologie, cărți de popularizare a științei, titluri semnate de experți în leadership și dezvoltare personală, volume de sănătate și îngrijire, plus o varietate de cărți educative și distractive pentru copii.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU