Biotissima te pregateste de primavara!

Începe primăvara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima®

Pregătește-ți look-ul de primăvară cu Biotissima®!

Începutul primăverii ne îndeamnă, an de an, să ne aducem aminte cât de frumoase pot fi culorile naturii. Astfel, ușor-ușor, căutăm culoarea pentru a înlocui gri-ul anotimpului rece și ne îndreptăm către un machiaj în ton cu vremea mult-așteptată: proaspăt, natural și care ne pune în valoare frumusețea!
Începe primăvara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima®! Gama Biotissima® make-up conține produse certificate bio, cu ingrediente organice, de la uleiuri organice de argan, porumb și caisă la apă organică de salcie și vitamina E. Acestea protejează sănătatea tenului tău și îi conferă strălucirea și vitalitatea dorite.
Fondul de ten Biotissima® este soluția ideală pentru un ten uniform, care radiază de sănătate. Textura cremoasă și ușoară asigură o bună acoperire, mascând micile imperfecțiuni, iar formula hrănitoare protejează proprietățile naturale ale pielii. Rezultatul: un ten catifelat și strălucitor întreaga zi!

Începe primăvara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima®
Poartă nuanțele viu-colorate ale primăverii pe chipul tău! Fardul de pleoape Biotissima® în nuanțe complementare este ideal atât pentru machiajul natural de zi, cât și pentru un machiaj deosebit, care îți intensifică privirea pentru o seară de neuitat.
În plus, niciodată nu a fost mai simplu să te machiezi ca o adevărată profesionistă: setul de pensule pentru make-up de la Biotissima® conține 4 piese de bază, practice și comode, care te ajută să obții un machiaj atrăgător, care durează. Setul include o pensulă pentru aplicarea pudrei compacte, o pensulă pentru blush, o pensulă de blending pentru machiajul ochilor, care face posibilă trecerea graduală de la o nuanță la alta pentru o finisare excelentă a machiajului, precum și o pensulă pentru aplicarea fardului de pleoape.
Începe primăvara cu un look fresh, cu ajutorul produselor de machiaj Biotissima®

 

Alte motive pentru caresă alegi produsele de make-up Biotissima®? Nimic mai simplu:
Te bucuri de un ten corect hidratat, cu adevărat sănătos ;
Eviți alergiile care pot apărea în urma contactului cu anumite substanțe chimice pe care tenul nu le poate tolera;
Concentrația de ingrediente active este mult mai ridicată în cosmeticele bio, ceea ce înseamnă că tenul și zona sensibilă din jurul ochilor au parte de o îngrijire mai intensă și mai eficientă;
Produsele sunt hipoalergenice, astfel încât le poți folosi fără griji chiar dacă ai tenul sensibil sau dacă ești însărcinată sau alăptezi.
Întâmpină primăvara cu zâmbetul pe buze și trăiește fiecare zi cu optimism și entuziasm, pentru un plus de frumusețe care vine din interior!

Despre Life Care®
Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU