Centrul Educational Sartoria. Afterschool

 

Centrul Educational Sartoria. Afterschool Bucuresti sector 4

IMG_0842Centrul Educational Sartoria sector 4 ofera:

Program after school: 2 ore de lectii supervizate pe zi, engleza inclusa in program, ateliere si activitati de educatie si dezvoltare incluse (stiinta, mediu, jocuri, parc, ore de sport, gatit, croitorie)

La noi, copiii vin si isi doresc sa nu mai plece. Invatarea aici este centrata pe copil si pe nevoile lui specifice, individuale. Lucram cu grupe de varsta mixte si incurajam dinamica unei comunitati la scara mica. Cadrul general in care se desfasoara totul este unul democratic, in care copiii sunt implicati atat in planificarea programului zilnic, cat si in decizii pe termen lung. Respectam si lucram cu ritmul natural al copilului si avem planuri de studiu individualizate.

Centrul nostru din sector 4 Bucuresti a fost amenajat si echipat in 2013. Biblioteca, sala de mese, spatiu de joaca in interior, loc de joaca cu gazon si nisipar in exterior, curte mare, umbrita, 4 sali amenajate prietenos si confortabil, tehnologie moderna (sistem audio, proiector)

Grupele de varsta ale copiilor: clasa pregatitoare – clasa a IV a

Numarul de copii in grupa: max 10-12 copii.

Programul: 12 – 18.30

Tarife: 500 lei (12.00-16.00), 600 lei (12.00-17.00), 700 lei (12.00-18.00)

Limbi straine: Engleza este inclusa in programul de baza, Germana

Activitati optionale: Olarit, Pian, Dans, Go, Sah, Aikido, Pictura, Desen, Croitorie, Traforaj, Pictura pe sticla, Germana, Machete

Transport: Da    

Masa: Catering, 11 lei / zi, pranz si gustare

Personal medical: Nu

 

Date contact

Locatia: Centrul Educational Sartoria

Adresa: Intrarea Balaci 9-11, sector 4

Telefon: 021.684.17.34

Email: [email protected]

Website: www.centruleducationalsartoria.ro

Persoana de contact: Sonia Suteu, Director Educational 

 

 

 


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU