Concursul National Musica Mundi la a II a editie

 

Concusul National Musica Mundi, organizat de Scoala de Muzica Boem Club, cel mai amplu concurs destinat muzicienilor amatori, la editia a II a

boemSCOALA DE MUZICA BOEM CLUB, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, va invita sa ii fiti alaturi in calitate de PARTENER in cadrul celui mai amplu concurs din Romania destinat muzicienilor amatori, CONCURSUL NATIONAL “MUSIC MUNDI”

Evenimentul care va avea loc in perioada 15-23 noiembrie 2014 se afla lacea de-a doua editie si va fi gazduit in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti, situat in Intrarea Bitolia, nr.65, sector 1, Bucuresti.

Structura concursului

CONCURSUL NATIONAL “MUSIC MUNDI” are ca principal scop popularizarea in randul copiilor, tinerilor si adultilor a cantatului la un instrument, sau cu vocea si reuneste 6 concursuri: 4 concursuri pentru cei cu varsta sub 18 ani, la: CANTO, CHITARA, PIAN si VIOARA, organizate pe categorii de varste si 2 concursuri pentru adulti, instrumental (chitara, pian, vioara, violoncel, safoxon) si canto.

 Public si participanti

La concurs vor participa copii, tineri si adulti care studiaza muzica in scoli private de muzica sau care invata sa cante la un instrument sau cu vocea, in particular.

Auditoriul la acest concurs va fi format din aprox. 500 de persoane, persoane cu venituri peste mediu, persoane din mediul de business din Bucuresti, antreprenori si manageri, persoane cu profesii liberale, jurnalisti, avocati, doctori, contabili, personalitati din diferite domenii si invitati speciali.

Retrospectiva primei editii a Concursului

National “Musica Mundi”

  • 160 de concurenti
  • 700 de spectatori pe durata celor 3 zile de concurs
  • 50 de castigatori
  • 23 de companii partenere
  • Participanti din Bucuresti, Neamt, Craiova, Slobozia, Ploiesti, Constanta

Membrii juriului:tenorul Vlad Mirita, mezzosoprana Antonela Barnat, solist de opera si concert, Ioana Maxim, pianist in cadrul Operei Nationale din Bucuresti, Tudor Niculescu Mizil, solist chitara, Alina Serban violonist si membru al cvartetului Anima.

Premii acordate: diplome, trofee, instrumente si accesorii muzicale, partituri, vouchere cu lectii de dans, vouchere cu lectii de limbi straine, vouchere cu lectii de pictura, bilete la spectacole de opera si balet, carduri cu discount, precum si vouchere cu lectii de muzica, la alegere, la Scoala de Muzica Boem Club. 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU