Cercul Fermecat al Poveștilor. Ateliere de lectură pentru copii | CLUJ-NAPOCA

În fiecare sâmbătă dimineața, începând cu ora 11:30, suntem bucuroși să vă întâmpinăm în librărie la întâlnirile Cercului Fermecat al Poveștilor, împreună cu Ileana Negru!

Așteptăm cei mici cu brațele deschise să #citimîmpreună și să creăm împreună momente de poveste și de învățare!

Cu Ileana, fiecare pagină prinde viață, iar personajele ne devin prieteni aproape de inima noastră – iar noi, noi devenim „parte din poveste” ca personaje, ca întrebări! Îmbrățișând fiecare povestioară cu căldură și descoperind comorile ascunse pe paginile albe 🌟 uite așa, lectura se schimbă în autodescoperire.

Ne bucură nespus de mult să o avem alături pe Ileana Negru, actriță cu experiență în lecturile adresate celor mici. Apreciem în mod deosebit acea notă caldă și plină de pasiune pe care Ileana o aduce.
🚸Pentru fiecare întâlnire, invităm participanții să verifice evenimentul din data respectivă pentru a descoperi care este cartea săptămânii, și vârsta pentru eveniment.

✏️Participarea la Cercul Fermecat al Poveștilor este g r a t u i t ă, dar locurile sunt limitate!

Pentru a vă confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare aici: https://forms.gle/mLD7uKNtWgQcUokY9

📍Librăria VED Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/788774999448122/788777429447879/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Mai 2024

Program:
11:30 - 14:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL