Citim împreună #bicicletafermecată la 2 ani de la creație | Eveniment pentru copii +6 ani

18:30 - 20:30
Vineri 06 Decembrie 2019
București

De Moș Nicolae, citim împreună #BicicletaFermecată în limbile engleză și română cu Excelența sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, domnul Hans Klemm și Maria Gheorghiu, ambasadoarea #fiecarecopilmerităopoveste, președinta Asociației Ovidiu Ro. #BicicletaFermecată împlinește doi ani de când a fost spusă la ureche unui băiețel care nu putea să adoarmă. De atunci, această poveste a bucurat o mulțime de copii, părinți, bunici. A stors multe lacrimi și a ajutat copiii să compună propriile lor povești din călătoriile lor imaginare.

Vă așteptăm la un moment festiv pe care vrem să îl sărbătorim cu familii. Vrem să vă țineți copiii în brațe și să pornim împreună într-o călătorie magică.

Gazda evenimentului este Brandi Anderson Bates, fondatoarea #CitimImpreunăRomania #ReadingtogetherRomania

Vă rugăm să confirmați dorința de participare pe email la adresa [email protected]. Locurile sunt limitate în Biblioteca Emil Gârleanu, iar înscrierile vor fi înregistrate pe măsura primirii mesajelor. Vă rugăm să menționați numărul participanților (părinți, copii, bunici, bone).

Vă invităm să vă cumpărați șosete festive, de Crăciun. În bibliotecă toți participanții vor intra fără încălțările de exterior.

Vă rugăm să aduceți cu voi instrumentele muzicale preferate. Vom cânta împreună și ne vom bucura de timp de calitate și povești.

Evenimentul se adresează copiilor de peste 6 ani.

Unde? Biblioteca Metropolitană București – Filiala Emil Gârleanu, Bd. Octavian Goga 6, Bl. M25, Sectorul 3, Bucureşti

Prin participarea la eveniment, ne oferiți acordul implicit de a folosi fotografiile realizate în cadrul acestuia pe paginile de promovoare ale evenimentului.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu multe surprize și cu brațele deschise!


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 06 Decembrie 2019

Program:
18:30 - 20:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL