Clubul de teatru pentru copii la Teatrul din Podul Meu

Povesteste-ti gandurile, deseneaza-ti emotiile, modeleaza-ti visele

DSC_1174Clubul de teatru pentru copii este un spatiu destinat jocului si a dezvoltarii emotionale armonioase a copiilor si adolescentilor.

Se adreseaza pentru doua grupe de varsta 5-9 ani si 10-16 ani.

Acest curs va imbina teatrul cu metodele de actiune ale psihodramei, avand ca rezultate atat cresterea si dezvoltarea personala a copilului cat si obtinerea unor rezultate, abilitati si cunostinte in arta teatrala.

Metodele de lucru sunt psihodrama, teatrul si metodele specifice pregatirii actorilor: dictie, impostatie, ritm, exprimare corporala. Psihodrama este o metoda de psihoterapie care exploreaza prin actiune viata individului. In psihodrama oamenii afla ce inseamna sa inveti prin a face.

Vom folosi personaje, jocuri de rol, costume, papusi, obiecte, culori.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Vom invata sa ne exprimam si sa exprimam corect ce ne dorim si sa reactionam pozitiv in diverse situatii.

Vom invata sa devenim creativi si spontani.

Vom invata dictia si postura corecta.

Vom invata sa avem un corp expresiv.

Vom invata lucruri noi si ne vom dezvolta deprinderile si abilitatile, talentul si inteligenta.

Vom invata sa fim deschisi si dezinhibati in grup

Acest curs urmareste dezvoltarea abilitatilor, a creativitatii si spontaneitatii copilului, astfel incat, cursul poate fi urmat in totalitate, partial sau sedinte unice, fara obligativitatea de a urma intregul curs.

Pentru grupa de varsta 5-9 ani, pornind de la o poveste, ne vom folosi de teatrul de papusi, de desen si de modelaj pentru a ne exprima gandurile, emotiile si dorintele.

Obiectivele acestui curs pentru prescolari si scolarii mici sunt: exprimarea emotiilor, dezvoltarea gandirii, inteligentei si imaginatiei si dezvoltarea spontaneitatii. Atingerea acestor obiective scade posibilitatea aparitiei problemelor emotionale saua tulburarilor de comportament. Prezenta copilului intr-un astfel de grup ajuta la dezvoltarea unei personalitati armonioase, cooperante si empatice, atenta la propriile dorinte si nevoi dar si la dorintele si nevoile celorlalti.

Coordonatori Catalina Hetel, psihoterapeut, psihodramatist si Voicu Hetel, actor Teatrul Ion Creanga

Grupul va avea o frecventa lunara sub forma de ateliere. Cost 50 lei pentru un atelier. Durata unui atelier este de doua ore.

Contact si inscriere [email protected], [email protected], 0766 423297

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU