Colaj + Statui Vivante. Atelier de Desen, Colaj, Pictură şi Jocuri de Actorie +5 Ani

11:30 - 12:30
Sunday 26 November 2017
București

Duminică, 26 noiembrie, îi așteptăm pe cei mici să descifreze tainele prieteniei și empatiei într-o formă jucăușă, astfel că, prin jocuri de actorie vom afla situații care ne fac să empatizăm cu alții și să devenim prieteni, vom afla care sunt datele necesare care mențin și întăresc prietenia, iar prin îmbinarea diverselor tehnici de lucru desen, colaj, pictură, vom reprezenta grafic propria imagine despre prietenie.

=== Taxa de participare: 50 lei/copil. Recomandat copiilor de peste 5 ani. Rezervări la [email protected] sau 021 210 96 96
=== Ce vom face?
Colajul este o formă de manifestare artistică, specifică în special artelor vizuale, care presupune îmbinarea mai multor elemente pentru a realiza opera de artă în sine.
Tehnica colajului a fost îmbrățișată de către numeroși artiști, devenind un mijloc de exprimare a ideilor, a mesajelor, sentimentelor și emoțiilor. Folosind elemente obișnuite, articole din ziare, fotografii și picturi cu texturi și simboluri diferite într-o îmbinare armonioasă se pot transpune în plan artistic mesaje și se pot face reinterpretări spectaculoase.
Vom lucra individual, dar și în echipă în încercarea de a ilustra cât mai bine și într un mod propriu prietenia.
=== Trainer: Maria Nicola
Maria Nicola este absolventă a UNATC București – secția scenografie, clasa prof. Adriana Raicu, profesoară de arte plastice, actriță în cadrul Teatrului „Tony Bulandra” Târgoviște, scenografă și designer costume.
A colaborat ca scenograf cu cele mai importante teatre de stat și independente din țară: Teatrul Național București, Teatrul „Szigligeti” Oradea, Teatrul „Ariel” Râmnicu-Vâlcea, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Tony Bulandra, Teatrul Act, Godot Café Teatru etc.
Îi place să deseneze și este de părere că desenul este o știință, iar tot ce ține de știință se poate învăța și poate servi traducerii și concretizării pe foaie a gândurilor, emoțiilor, sentimentelor, stărilor și ideilor noastre.
Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă este locul în care artele se întâlnesc, se îmbină, se completează și potențează reciproc, pentru a-ți oferi cadrul ideal pentru o dezvoltare continuă și completă.
Coordonate de Smaranda Caragea, actriță și trainer cu peste 10 ani de experiență, atelierele Continuu Studio din cadrul Recreația vor pune la dispoziția copiilor o gamă variată de tehnici de dezvoltare continuă prin arta actoriei, art-therapy, psihoterapie, desen, animație.

În fiecare duminică, mansarda din Lente (strada Arcului nr. 8) este pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ghidați să descopere și să se descopere în ateliere felurite, de la teatru de umbre și mimă la benzi desenate și colaj. Atelierele sunt coordonate de actori, psihologi, artiști cu experiență, care le vor deschide celor mici gustul pentru creativitate și joc.

Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta. Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.

Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 26 November 2017

Program:
11:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL