Complex Sportiv Gheorgheni Cluj. Bază Sportivă cu Locuri de Joacă în Cluj

  Noul complex sportiv din Cluj oferă 13 terenuri cu nocturnă, spații interioare și o sală multifuncționala, toate cu acces gratuit și programări online.

  Primăria Cluj și Compania Naţională de Investiții au inaugurat o nouă bază sportivă în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Investiția de 20 de milioane de lei are o suprafață de 9,4 ha de terenuri cu nocturnă, spații interioare și o sală multifuncțională.

  În complex accesul este gratuit, orice cetățean putând beneficia de facilitățile oferite. Trebuie să știi că în complex au fost amenajate și spații de joacă pentru copii de toate vârstele.

  Complex Sportiv Gheorgheni ClujComplex Sportiv Gheorgheni ClujComplex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Complex Sportiv Gheorgheni ClujPentru accesul la spatiile interioare a fost pusă la punct chiar și o platformă online de gestionare a rezervărilor. Acestea se fac pentru baschet, fotbal, popice, tenis, tenis cu peretele și tenis de masă.

  Complex Sportiv Gheorgheni ClujIată toate facilitățile oferite la Complex Sportiv Gheorgheni Cluj:

  • Mini fotbal – 3 terenuri sintetice de mini fotbal, cu nocturnă și acces prin rezervare prealabilă;
  • Tenis – 3 terenuri sintetice de tenis, cu nocturnă și acces prin rezervare prealabilă;
  • Baschet – 2 terenuri sintetice de baschet, cu nocturnă și acces prin rezervare prealabilă;
  • Tenis cu peretele – 1 teren sintetic, fără nocturnă, cu acces prin rezervare prealabilă;
  • Badminton – 2 terenuri sintetice, cu acces liber, fără rezervare;
  • Beach Volei – 2 terenuri cu nisip; acces liber, fără rezervare.
  • Parc de aventură cu trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații

  Parc de aventură Baza Gheorgheni Parc de aventură Baza Gheorgheni

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Alte facilități exterioare: echipamente pentru exerciții fizice outdoor, aparate exerciții fizice pentru seniori, echipamente pentru căţărare și parkour, amfiteatru în aer liber; piste de alergare, biciclete sau role de agrement și role viteză, teren de paintball cu obstacole, parc de aventură, alei de promenadă și spații verzi.

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  „Am decis să ne asumăm administrarea bazei sportive în așa fel încât să putem permite accesul gratuit tuturor clujenilor interesați, pentru că ne dorim să transformăm acest spațiu într-un loc în care să se dezvolte sportul de masă, unde orice tânăr să își poată dezvoltă aptitudinile înnăscute pentru a deveni un mare sportiv, dar, de asemenea, și clujenii mai în vârstă să aibă acces la sport și mișcare pentru sănătate. Pentru a putea rezervă un teren sau un spațiu pentru oricare dintre sporturile oferite aici, tot ce trebuie să facă cei interesați este să își creeze un cont de utilizator, fie direct pe internet, pe adresă bazei sportive, fie telefonic, fie venind direct la bază din Gheorgheni. Mai mult, pentru cei care dețin deja un cârd de accesare a serviciului de Bike sharing, Cluj Bike, acel cârd este deja suficient pentru a deveni membru al bazei Sportive”.
  Emil Boc, Primar.

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Spații interioare la Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  • Piste de popice – 8 piste de popice, variantă sportivă de joc cu 9 popice, cu reguli specifice; acces prin rezervare prealabilă;
  • Tenis de masă – 8 meșe de tenis de masă; acces liber, fără rezervare;
  • Sală multifuncționala de 265mp, cu scaune pentru conferințe, serbări, evenimente ale ONG-urilor etc.

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Orar spații interioare la Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  • În perioada 1 noiembrie – 31 martie
   • Duminică – Joi: 10:00-20:00
   • Vineri – Sambătă: 10:00-21:00
  • În perioada 1 aprilie – 30 octombrie
   • Luni-Sambătă 09:00-22:00
   • Duminică: 10:00-22:00

  Complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Contact complex Sportiv Gheorgheni Cluj

  Cum ajungi la Bază Sportivă Gheorgheni

  Credit foto: facebook.com/Baza-Sportiva-Gheorgheni


   RECOMANDARE

  complex-sportiv-gheorgheni-cluj-a complex-sportiv-gheorgheni-cluj-k complex-sportiv-gheorgheni-cluj-b complex-sportiv-gheorgheni-cluj-c complex-sportiv-gheorgheni-cluj-d complex-sportiv-gheorgheni-cluj-e complex-sportiv-gheorgheni-cluj-f complex-sportiv-gheorgheni-cluj-g complex-sportiv-gheorgheni-cluj-h complex-sportiv-gheorgheni-cluj-i complex-sportiv-gheorgheni-cluj-j complex-sportiv-gheorgheni-cluj-l complex-sportiv-gheorgheni-cluj-rep complex-sportiv-gheorgheni-cluj-fb Parc de aventură Baza Gheorgheni 2 Parc de aventură Baza Gheorgheni

  Detalii Locație

  DISTRIBUIE
  GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU