Copii Armonioși. Program de Dezvoltare Personală pentru Copii 3-7 Ani

Cursul de dezvoltare personală Copii Armonioși cu psihologul Oana Petriman își propune să ajute la dezvoltarea inteligenței emoționale prin joc, creșterea stimei de sine și stimularea creativității. Inteligența emoțională presupune autocunoaștere, empatie, relații sănătoase și armonioase cu ceilalți. Pentru aceasta e important că să fim în contact cu noi înșine.

Tematică:  Copilăria, un carusel de emoții

Dezvoltă-ți inteligența emoțională prin joc!

Știm deja că, dincolo de inteligența cognitivă, care se cultivă prin învățare, foarte importantă este inteligența emoțională a copilului.

Vedem în jurul nostru, zi de zi, exemple de oameni cu o inteligență cognitivă peste medie, dar incapabili uneori să relaționeze, să empatizeze cu ceilalți, să își gestioneze emoțiile, pentru că le lipsesc inteligența emoțională și autocunoașterea.

Inteligența emoțională presupune autocunoaștere, empatie, relații sănătoase și armonioase cu ceilalți. Pentru aceasta e important că să fim în contact cu noi înșine.

A fi în contact cu noi înșine presupune:

 • Să ne cunoaştem propriile emoţii – să putem identifica emoţiile pe care le trăim, să le numim, şi mai ales să le acceptăm aşa cum sunt ele: pozitive sau negative, plăcute sau dureroase. Contactul cu propria persoană se referă şi la cunoaşterea propriilor nevoi, dorinţe, şi impulsuri, precum şi determinarea cauzelor ce duc la apariţia lor.
 • Să putem controla felul în care ne manifestăm emoţiile adică indiferent ce emoţii simţim, trebuie să ştim cum să le exprimăm în funcţie de situaţie. A ne controla emoţiile nu înseamnă a le bloca, ci a le putea stăpâni, cât timp păstrăm contactul cu ele.
 • Să ne putem motiva pentru a atinge un scop – emoţiile sunt un mare rezervor de energie, dacă ştim cum să le direcţionăm şi să le punem în slujba raţiunii. A urmări un scop presupune efort, renunţare la plăcerile imediate, uneori şi frustrare, dezamăgire, durere. De aceea este important să nu ne lăsăm disturbați de emoţiile neplăcute care pot apărea pe parcurs.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Cursul de dezvoltare personală COPII ARMONIOȘI își propune o serie de 8 ședințe în care urmărim atât obiective specifice dezvoltării fiecărui copil (care se identifica și numesc împreună cu părintele în cadrul primei ședințe de evaluare inițială), cât și obiective generale de tipul: relaționare sanogenă, dezvoltarea inteligenței emoționale prin joc, creșterea stimei de sine, stimularea creativității.

Copii Armoniosi. Program de Dezvoltare Personala pentru Copii 3-7 Anigokid 3 noiembrie

Copilăria, un carusel de emoții

Dezvoltă-ți inteligența emoțională prin joc!

 • Grupe copii: 3- 7 ani
 • Date de desfășurare: Noiembrie – 3, 10, 17, 24, Decembrie – 1, 8,  Ianuarie 5, 12
 • Oana Petriman carte de vizitaCând: sâmbăta, 2 grupe:
  • grupa 13:00-14:00
  • grupa 15:00-16:00
 • Unde: Cabinet individual de psihologie Petriman Oana
 • Cost: 50 ron/ședința
 • Prima sedinta de evaluare inițială – cost 120 ron
 • Înscrierile se fac prin formular.
 • Adresa: București, Sect. 3, Str Parfumului nr. 5, cu intrare prin Str. Matei Basarab. Transport RATB: Autobuz 133 (stația Matei Basarab – 350 m), 104, 123, 124 (stația Traian – 700 m), Tramvai 14, 40, 55, 56 (stația Hala Traian – la 600 m).

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Te aștept cu drag!

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL