Copiii descoperă lumea subacvatică cu noile ambalaje de cereale Nesquik®

Copiilor le place cel mai mult să se joace. Prin joacă ei descoperă lumea, se descoperă pe ei, construiesc relații de prietenie cu alți copiii, își exprimă emoțiile și creativitatea.

Joaca le permite copiilor să fie liberi și să facă alegeri. Să își aleagă un personaj pe care să-l interpreteze, să fie buni sau răi, să fie poate mai puternici decât sunt ei în realitate, mai prietenoși sau mai descurcăreți.

În orice moment ei caută un prilej pentru a se juca! Transformă orice în joacă! Iar uneori pentru părinți este solicitant să facă față dorințelor copiilor și după o zi de muncă să fie disponibili pentru joacă cu copiii. Dar cum ar fi dacă ar avea la îndemână “motive” de joacă?

La acest lucru s-au gândit și creatorii noilor ambalaje de cereale Nesquik® pentru copii!  

“Descopera lumea subacvatică” este invitația lansată copiilor prin noile ambalaje! 

Pe fiecare pungă de cereale de mic dejun Nesquik® copiii vor găsi un personaj marin -crab, rechin sau caracatița, pe care îl pot decupa, colecționa și apoi descoperi lumea subacvatică prin intermediul aplicației Blippar.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Oferă-i copilului tău un motiv de joacă și bucurie, dar și de stimulare a creativității prin intermediul personajelor marine!  

Creativitatea este o piesă importantă în dezvoltarea copiilor: îi ajută să găsească soluții la diverse situații, să interacționeze cu ceilalți copii, să descopere singuri metode prin care să se simtă bine și să se distreze. Un copil creativ nu va cunoaște momente de plictiseală și asta nu pentru că va aștepta soluții din exterior (de la părinți, de la ecran), ci pentru că va găsi resurse în interiorul său care îl vor ajuta să își folosească timpul într-un mod plăcut.

Campania „Descoperă lumea subacvatică” oferă părinților un prilej de joacă și conectare împreună cu copiii lor, încurajând creativitatea celor mici prin noile ambalaje Nesquik®.   

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, oferă copiilor nutrienții necesari pentru un mic dejun delicios și hrănitor, precum și doza zilnică de inspirație pentru stimularea creativității.

 “Pentru părinți este o provocare să găsească întotdeauna posibilități noi pentru a dezvolta creativitatea copiilor. Prin noile pungi de cereale de mic dejun, Nesquik® hrănește potențialul copiilor și oferă părinților oportunitatea de a petrece mai mult timp cu cei mici. Invităm părinții să caute noile pungi de cereale Nesquik® și să transforme lucruri simple în experiențe minunate”, a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager Nestlé România-divizia Cereale de mic dejun.

Importanța cerealelor într-o alimentație echilibrată

Cerealele integrale constituie un element important al unei alimentații echilibrate. În același timp sunt la îndemână, ușor de folosit, având beneficii atât pentru digestie prin conținutul de fibre, cât și în menținerea unei mase corporale normale atât la copii, cât și la adulți.

O porție de 30g de cereale Nesquik® asigură 18% din consumul zilnic recomandat de calciu și vitamina D, 24% din consumul zilnic de fier recomandat, ce contribuie la dezvoltarea cognitivă normală a copiilor, iar acum, rețeta îmbunătățită nu conține arome artificiale.

Cerealele Nesquik®, cu fier și vitaminele B3, B5 și B6, au un gust unic de ciocolată și conțin elemente importante pentru o alimentație echilibrată: vitamine, minerale și cereale integrale (în proporție de 45.4% din 100 g produs).

Cum îți încurajezi copilul tău să fie creativ?

Concurs Nesquik®

Mulți copii adoră să facă lucruri cu mânuțele lor: să picteze, să confecționeze diverse obiecte, personaje din hârtie, pânză sau alte materiale naturale, să modeleze în lut sau plastilină.
Dacă și tu ai un copil creativ participă la concursul Nesquik® și poți câștiga unul dintre cele 3 premii (cereale Nesquik® pentru un an).

Trimite-ne o imagine cu cel mai îndrăgit obiect făcut de copilul tău pe pagina concursului (pe Facebook).
Noi vom selecta cele mai creative 3 imagini (obiecte) și vom premia 3 copii!

Încurajează creativitatea copilului tău și înscrie-te la concurs!

Nota: Te rugăm să ne trimiți o poza din care să reiasă explicit că obiectul este făcut de copilul tău (nu este nevoie să se vadă fața copilului, dar să fie suficiente detalii ca să știm că nu este doar o poză gasită pe internet).

Mult succes tuturor participanților!

Concursul se va desfășura în perioada: 14 martie – 21 martie!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU