Muzică Ambientală de Relaxare pentru Părinţi. Free de la Moby

Dacă ai un copil ştii cât de important este să te relaxezi şi să descarci energii negative acumulate. Muzica de relaxare, ambientală, ajută mult. Îţi oferim un playlist cu nu mai puţin de 4 ore de muzică ambientală de relaxare potrivită pentru părinţi, produsă de Moby.

Moby este un muzician super cunoscut, DJ, fotograf, scriitor şi activist pentru drepturile animalelor. Nu toată lumea ştie că este şi un pasionat producător de muzică ambientală. Recent el a oferit gratuit online 4 ore de muzică ambientală şi cred că este foarte potrivită pentru părinţii care îşi doresc să creeze o atmosferă de relaxare.

Muzică Ambientală de Relaxare pentru Părinţi

În ultimul timp pasiunea asta s-a împletit cu yoga şi meditaţia, cu nevoia de relaxare înainte de culcare sau în momentele tensionate.

Dacă regăseşti o nevoie de a ta printre cele enumerate mai sus şi dacă îţi place muzica ambientală de film cu siguranţă te vei bucura de cele 4 ore de muzică oferite de Moby. Muzica este cu adevărat liniştitoare, nu are tobe sau voci, doar acorduri şi sunete de atmosferă.

Dacă ai prins gustul muzicii lui Moby sau vrei să-ţi aminteşti cele mai apreciate piese ale lui, ţi-am pregătit mai jos şi un best of.

Sursa: moby.com

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU