Visezi la un Crăciun plin de magie și surprize? Acum poți avea propriul tău Moș Crăciun la tine acasă!

Într-o lume de basm, în care fulgii de nea coboară lin și formează dantelă pe geamuri, Moș Crăciun se pregătește pentru călătoria sa anuală. Va fi o seară magică în care visele copiilor tăi se vor îndeplini și întreaga familie se va bucura de momente de neuitat.

Hainele sale sunt imaculate și călcate, ghetele sunt lustruite până la strălucire, iar barba sa albă este aranjată cu grijă. Moșul este pregătit să pornească într-o călătorie lungă și grea, dar care îi aduce cea mai mare bucurie: împlinirea viselor copiilor din întreaga lume.

În noaptea de Crăciun, Moș Crăciun pornește în călătoria sa magică, însoțit de sania încărcată trasă de reni. El zboară peste mări și țări, vizitând fiecare casă în care așteaptă copii cuminți și nerăbdători.

Când Moș Crăciun ajunge la o casă, el coboară din sanie și se strecoară pe horn. Ajunge în camera copiilor, care dorm liniștiți, și lasă cadourile sub brad. Apoi, Moșul se întoarce în sania sa și continuă călătoria.

Dimineața, copiii se trezesc și găsesc sub brad cadourile pe care și le-au dorit. Ei sunt fericiți și mulțumiți, iar inimile lor se umplu de bucurie pură, care vine din Magia Crăciunului. O stare de spirit specială, care ne învăluie în bucurie, fericire și speranță. Ea este prezentă în fiecare lucru mic și frumos care se întâmplă în această perioadă a anului.

Mirosul de scorțișoară și de brad, lumina lumânărilor, colindele ce se aud în fiecare casă, toate acestea sunt parte din Magia Crăciunului. Ea ne face să uităm de griji și să ne simțim mai bine. Ne ajută să fim mai buni și mai înțelegători cu cei din jur.

Să ne bucurăm de Magia Crăciunului și să facem din această sărbătoare o perioadă de fericire și de împlinire pentru noi și pentru cei dragi!

Va fi o seară minunată, o seară în care magia Crăciunului va invada casa. O seară în care întreaga familie se va bucura de momente de neuitat.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți acum vizita lui Moș Crăciun pe www.inchiriazamoscraciun.ro!

Dacă rezervi o întâlnire pentru 24 Decembrie, beneficiezi de 10% reducere!

Detalii Eveniment

Perioada:
17-25 Decembrie 2023

Orasul:
București

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL