Crăiasa Zăpezii. Spectacol la Teatrul Puck | Cluj-Napoca

11:00 - 12:00
Duminică 10 Martie 2024
Cluj-Napoca

Spectacolul „Crăiasa Zăpezii” revine pe scena Teatrului „Puck”. Considerată una dintre cele mai frumoase povești de Hans Christian Andersen, ea revine în fața publicului clujean pe scena Teatrului „Puck” din Cluj-Napoca.

Povestea lui Andersen vorbește cu căldură și tandrețe despre prietenie, într-un univers dominat de glacial. Obstacolele-test pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire.

Renul Kariboo, un personaj de neuitat și foarte îndrăgit de copii, dă o notă de umor aparte spectacolului, interacționând deseori cu publicul.

Basmul lui Hans Christian Andersen este regizat de Traian Savinescu, care a realizat și sound-ul și light designul. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Frunzina Anghel/ Laura Corpodean, Ramona Atănăsoaie / Angelica Pamfilie, Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Călin Mureșan/ Iulian Lungu și Andra Ștefan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video de Gaal Csaba și sculptura de Florin Marin.

Spectacolul se joacă în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 10 Martie 2024

Program:
11:00 - 12:00
12:30 - 13:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Teatrul de Păpuși Puck | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj County

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
str. I.C. Brătianu nr. 23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL