Crăiasa Zăpezilor. Spectacol teatru de papuși +2 ani | Cluj-Napoca

11:00
Duminică 11 Februarie 2024
Cluj-Napoca

Olaf si Gasca Funtasticiilor de la Golden Party va asteapta duminica, 14 ianuarie, la spectacol in Cluj Napoca! Spiridușul Povestitor va aduce în fața voastră un spectacol despre prietenia între doi copii Gherda și Kay.

Într-o minunată iarnă, la gura sobei, copiii ascultă o poveste magică spusă de Bunica lui Kay, despre o frumoasă crăiasă cuprinsă de o vrajă teribilă. Crăiasa Zăpezii, căci despre ea este vorba în povestea noastră, crede cu tărie că băiețelul cel curajos, Kay, va reuși să o elibereze de această vrajă, de aceea îl va lua cu ea la palatul de gheață…

Oare va reuși Kay să dezlege vraja? Ce va face Gherda când va realiza că prietenul ei a dispărut de acasă? Urmărind spectacolul nostru de teatru de păpuși „Crăiasa Zăpezii” veți afla cu siguranță răspunsul la aceste întrebări.

Invitat special din lumea povestilor este Olaf omul de zapada ( actor deghizat ce personifica personajul) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids si baloane de sapun.

Haideți cu noi într-o atmosferă feerică creată de muzică, păpuși, decoruri și jocul actorilor păpușari, vă invităm la ultimul spectacol magic produs de Golden Party Cluj Napoca!

Durata spectacolului: 45 minute
Scenariul: Ana Maria Dachmann
Regia: Sabina Arsenie
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență copii +2 ani

Data: Duminica 14.01 ora 11:00

Biletele se gasesc online pe Eventbook.ro, IaBilet.ro si Ticketstore.ro si la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.
IMPORTANT:
Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați!
Atenție, se filmează și se fotografiază!

📍CINEMA MĂRĂŞTI – Cluj-Napoca Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Detalii: https://www.facebook.com/events/1375895726403878

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 11 Februarie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL