Culori tropicale la Art Antipa. Ateliere de arte plastice 6-12 ani

10:15 - 11:30
Sâmbătă 09 Martie 2024
București

Din 9 martie 2024 începem CULORI TROPICALE la ART ANTIPA!🎨

👩‍🎨&🏛 Atelier Belladona Art în parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta în cadrul Atelierelor de weekend ART ANTIPA!

✅️Atelierele sunt o modalitate distractivă de a învăța noțiuni din lumea zoologiei prin intermediul artelor plastice: tehnici de pictură și desen, documentări din expoziția permanentă a Muzeului Antipa și din arta pictorilor clasici ai lumii plus informații din sfera științelor naturii.🌎

✅️În prima parte a atelierelor discutăm documentarea prezentată apoi urmează partea practică de realizare a lucrării de artă, pornind de la hârtia albă, se urmează pașii ținând cont de paginație, proporțiile și măsurătorile explicate de profesor, ori de câte ori este necesar. Se realizează îndrumări pe tot parcursul atelierului.
🥳🙋‍♀️👫 Lucrările sunt realizate exclusiv de copii (de la hârtia albă la rezultatul final), participanții sunt îndrumați individual, iar evoluția micilor artiști este vizibilă de la o ședință la alta prin îmbunătățirea tehnicii de lucru, a încurajării ideilor originale și a cunoștințelor dobândite pe parcursul timpului petrecut la ART ANTIPA! ❤️

🟢Urmează:

🖌Modulul III – Culori tropicale

09 – 23 martie 2024

În cadrul acestui modul ne vom îndrepta atenția către impresionanții gândăcei bijuterie din Taiwan, vom face apoi cunoștință cu tucanul guyanez, pasărea cu penaj vibrant și cioc uimitor. În ultimul atelier din modul vom explora texturile și detaliile delicate ale orhideelor, transformând lucrările de artă într-o grădină de vis plină de culoare.

Sâmbătă, 09 martie 2024 – Cărăbușul bijuterie
Sâmbătă, 16 martie 2024 – Tucan guyanez
Sâmbătă, 23 martie 2024 – Orhidee multicolore

O grupă copii, vârsta 6 – 12 ani 🏃‍♀️👫

⏰ ora 10 15 – 11 30

✅ Toate materialele necesare sunt incluse în taxa de participare iar lucrările rămân copiilor.

✅️Înscrie-te din timp la atelier, urmând pașii recomandați. Locurile copiilor sunt limitate!

👩‍🎨Coordonator: Mentor educațional, formator de artă, pedagog, profesor și artist vizual, Simona Cristina Zalinca, fondator Atelier Belladona Art – Învățământ Cultural în domeniul arte plastice din anul 2015.

Vă așteptăm la Art Antipa cu multe surprizeee și tehnici de pictură și desen! ❤️🎨

📍Muzeul Antipa

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/atelierbelladonart

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 09 Martie 2024

Program:
10:15 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL