Curs de istoria artei moderne pentru copii între 4 şi 10 ani

17:30 - 19:00
Wednesday 17 May 2017
București

ALaNDaLa ii invita pe copiii intre 4 si 10 ani la un curs creativ alternativ la care vor face cunoștință cu arta modernă într-un mod inedit.

O vizită la o expoziție ori la muzeul de artă ar putea fi prea mult pentru copiii noștri. Cel mai probabil s-ar plictisi și ar cere facem ceva mai distractiv. Așa noi ne-am gândit le facem cunoștință cu arta modernă într-un mod inedit și am creat acest curs interactiv de 8 module la care copiii vor primi informații, urmări proiecții și chiar crea opere proprii, folosind noțiuni și tehnici asemănătoare celor prezentate. 

Fiecare modul al cursului va dura o oră şi jumătate și va include o parte teoretică și o parte practică. Nu gândiți însă la un curs clasic de la școală! În partea teoretică le vom vorbi despre un artist celebru într-un mod accesibil și jucăuș, astfel încât informațiile fie ușor de asimilat. Noțiuni despre curente artistice, tehnici și influențe vor fi de asemenea menționate sau demonstrate prin proiecții ori planșe.

Copiii vor fi încurajați vorbească despre cunoștințele lor și să-și exprime liber opiniile. Înainte se plictisească, vom trece la partea practică, în care vom reproduce o opera celebră, vom face colaje sau cutii senzoriale, după caz, folosind elemente proprii artistului și curentului prezentat în modulul respectiv. Pentru a spori familiaritatea și interesul copiilor, vom folosi cărți de copii și povești cunoscute, îmbinate într-un mod creativ cu tema modulului. Vom avea de asemenea muzică, invitați speciali și mici surprize. Prin demonstrație și imitație, fără a le descuraja însă pornirile creative, copiii vor învăța elemente cheie din opere celebre într-un mod distractiv

Istoria artei moderne pentru copii

Toate materialele vor fi asigurate de ALaNDaLa, iar operele de artă rezultate vor aparține copiilor. 

Cursul se va ține cu minim 6 participanți. Numărul maxim este de 14 participanți. 

Cursul este structurat în 8 module de câte o oră jumătate fiecare. Acestea vor avea loc începând cu ora 17.30, după cum urmează:

  • miercuri 17 maiIntroducere și Monet
  • vineri 19 mai – Degas
  • miercuri 24 mai – Matisse
  • vineri 26 mai – Kandinsky
  • miercuri 31 mai – Pollock
  • miercuri 7 iunie – Picasso
  • vineri 9 iunie – Rousseau
  • miercuri 14 iunie – Seurat

rste copii

Considerăm activitatea este potrivită pentru copiii cu vârste cuprinse 4 și 10 ani, acest interval fiind considerat optim de către noi. Pentru excepții rugăm ne contactați.

Prețul cursului este de 120 eur/copil, respectiv 540 lei.

Pentru frați oferim o reducere de 25% la al doilea bilet. Modalitatea de plată este: un avans de 50% la înscriere (prin transfer bancar) și restul de 50% până la finalul cursului. 

Date de contact pentru inscrieri

rugăm înscrieţi printr-un email la adresa [email protected],  sau la telefoanele 0727.608.918 şi 0725.270.133, până pe 17 mai cel târziu. Locurile sunt limitate!

Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/alandalaateliere/.

Locatie:  Sediul ALaNDaLa este situat în incinta agenţiei de turism Paralela 45 Academiei, pe strada Ion Câmpineanu nr. 13 (zona Universitate), la etajul 1, interfon 02. 

Detalii Eveniment

Data:
Wednesday 17 May 2017

Program:
17:30 - 19:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL