Cursuri de dans contemporan pentru copii

Cursuri de dans sustinute de coregrafa Silvia Calin pentru copii cu varsta intre 4-7 ani si 8-11 ani

Cursuri de dans contemporan pentru copiiPrezentarea cursurilor – Silvia Călin
“Cea mai bună metodă pe care o știu pentru a-I învăța pe copii lucruri serioase este jocul. Inventăm, ne jucăm, improvizăm și ne activăm resursele creative, ne folosim imaginația și gândirea creativă pentru a descoperi lucrurile fabuloase pe care le putem face cu corpul nostru. Inventam un limbaj al propriului nostru corp, cu care mai apoi spunem povești. De cele mai multe ori nu ne conștientizăm mișcările și considerăm corpul un mijloc de transport al minții. În această oră vom proceda invers: ne vom folosi mintea pentru a simți mișcările.”

Grupa 8 -11 ani
Cursuri în ziua de luni (3, 10, 17, 24 martie, 14, 21 aprilie)
Preț curs (6 întâlniri) – 120 lei
Ora 17.30 – 18.30
Spațiul: Sala Stere Popescu, CNDB (B-du lMărășești 80 – 82)

Grupa 4 -7 ani
Cursuri in zilele de miercuri (5, 12, 19, 26 martie, 16, 23 aprilie)
Preț curs (6 întâlniri) – 120 lei
Ora 17.30 – 18.30
Spațiul: Sala Stere Popescu, CNDB (B-dul Mărășești 80 – 82)

Silvia Călin a absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” (1995) şi Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”, secţia Coregrafie (2000). Între anii 1996 -1999 a fost angajată a Companiei Orion Balet. În anul 2000 a obţinut premiul I la Festivalul Internaţional Eurodans din Iaşi, cu lucrarea „Şi acum…?”.În anul 2007 spectacolul „James” creat de Andreea Duţă şi Silvia Călin a fost invitat la două festivaluri de dans contemporan în  Polonia.
A participat la ateliere de dans susţinute de coregrafii: PascalineVerrier, Pascal Allio, Christine Bastin şi a semnat coregrafiile pieselor de teatru „Viaţa lui  Helge” şi „Top Dogs” de Teodora Herghelegiu, asistent coregraf  la spectacolul “Dorian Gray” de Dragoş Galgoţiu. A creat coregrafia spectacolului „Epopeea lui Ghilgameş”, regia Dragoş Galgoţiu.

Înscrierile se fac la adresa [email protected] până vineri, 28 februarie, ora 16.00. Plata se face chiar înainte de începerea cursurilor. Taxa de participare se achită integral.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU