Scoala Mamei. Program de educatie prenatala

Sanador a lansat programul de educatie prenatala „Scoala mamei”

Exterior spital ziuaSanador, cel mai mare spital multidisciplinar din tara, a lansat proiectul de educatie prenatala „Scoala Mamei”. Cursul, care este un proiect de lunga durata, se adreseaza viitorilor parinti si va fi sustinut in cadrul Spitalului Sanador. Durata fiecarui curs va fi de 4 zile, timp in care se vor parcurge patru module, fiecare a cate doua ore, in intervalul orar 18.00-20.00.

La acest curs, viitorii parinti vor invata toate detaliile despre evolutia intrauterina a fatului de la conceptie pana la nastere, precum si despre nasterea si ingrijirea nou-nascutului in primele saptamani de viata. De asemenea, vor avea prilejul sa interactioneze cu alti viitori parinti si sa primeasca recomandari si informatii personalizate de la specialistii Sanador, fiecare grupa fiind formata din maxim 4 cupluri.

Modulele vor aborda teme precum igiena in sarcina, travaliul si lauzia, alaptarea si interactiunea prin joc cu cei mici. Pentru a se inscrie la acest curs, pacientele trebuie sa achite taxa de participare pentru primele 3 module in valoare de 350 lei, ultimul fiind gratuit. In limita locurilor disponibile, abonatele Sanador pot participa gratuit la aceste cursuri. La incheierea programului, participantii primesc diplome si un certificat de puericultura.

Meseria de parinte este una care se invata, iar noi credem ca este foarte important ca viitorii parinti sa se informeze din timp in legatura cu tot ce presupune perioada sarcinii si venirea pe lume a unui copil. Prin „Scoala Mamei”, care este un proiect de lunga durata, ne dorim sa ii educam si sa ii pregatim pentru nastere, alaptare si ingrijirea nou-nascutului si de asemenea sa le oferim increderea necesara pentru ca experienta sarcinii sa fie una pozitiva.” a declarat Dr. Doris ANDRONESCU, Director General si actionar unic Sanador.

Echipa de specialisti care va sustine cursul va fi formata din: Dr. Emel NURALTAY – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie, Sef departament Obstetrica Spital Sanador , Dr. Mirela GRIGORAS – Medic specialist Obstetrica-Ginecologie, Dr. Irina IORDACHE – Medic specialist Neonatologie si trainer Miruna PATRASCU (Parentime).

Pentru inscrieri:

Alexandra VASILE – Consultant Servicii Pacienti Obstetrica-Ginecologie|Telefon: 0743.113.812

Andreea BUDE – Consultant Servicii Pacienti Obstetrica-Ginecologie | Telefon: 0751.025.598

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU