Fotografii cu si despre copii

Fotografii pentru copiii nostri. Ca sa pastram momente unice din viata lor si a noastra

banner pt gokid

Imagine People este o paltformă creativă de servicii personalizate. Mai pe scurt, ei fac tot felul de lucruri cu imaginație și bun gust. Printre ele se numără și fotografiile cu și despre copii.

 

Cristina Ropotan, fotograful și co-inițiatoare a acestei antreprize culturale ne-a spus:”Copiii aleargă. Mănâncă, se joacă, râd, sunt creativi și energici. Zâmbesc pe furiș și ne uimesc cu priviri intense și gesturi mature. Se costumează și cresc.

Ca să păstrezi momentele lor unice apelează la noi. Fotografiile noastre îi surprind crescând.”

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Te poți uita pe portofoliul lor bogat și dacă vrei și tu fotografii pentru puștanii tăi, trage-i de mânecă la [email protected] sau la 0753.466.823 / 0722.748.668 .

Oferta lor de preț este disponibilă pe site: http://imaginepeople.ro/oferte-si-preturi/

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU