Cursuri de modelaj in lut. Cursuri copii

16:30:00 - 18:00:00
Miercuri 13 Noiembrie 2013

Curs de modelaj in lut. Un nou curs pentru copii la Elefantelul Curios.

modelajModelajul, ca mijloc de realizare a activităţilor artistico-plastice, este una dintre cele mai plăcute si mai importante activităţi prin rolul sau in dezvoltarea multilaterala a copilului.

Pornind de la dozarea efortului si a amplitudinii miscarilor, modelajul contribuie, de asemenea, la dezvoltarea psihica  a copilului. Se dezvoltă atenţia, operaţiile gândirii, mai ales a gândirii logice, se dezvoltă spiritul de observaţie si foarte important imaginatia, dar nu in ultimul rand contribuie si la formarea viziunii volumetrice sau mai bine spus usureaza corelatiile pe care le fac copii cu volumele ce ii inconjoara.

Acest curs care are la baza tehnica modelajului isi propune sa demonstreze ca materialul folosit, lutul, ofera nenumarate optiuni in ceea ce priveste tematica, iar impreuna cu alte materiale (frunze, sfoara) se pot obtine rezultate extraordinare.

Orice creatie implica doua stadii ale lucrarii: modelajul propriu-zis si apoi aplicarea culorilor ceea ce face ca intregul proces sa ofere o dubla satisfactie copilului, iar cunostintele acumulate nu privesc doar lutul ci si culoarea.

Acestea sunt doar câteva din considerentele pentru care modelajul este o activitate artistico-plastica ce este si trebuie sustinuta in continuare pentru dezvoltarea psiho-motrica a copilului.

Perioada: in fiecare miercuri,  de la ora 16.30 la 18.00

Cost lunar: 200 lei/4 sedinte

Inscrieri la adresa de email: [email protected].

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 13 Noiembrie 2013

Program:
16:30:00 - 18:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Elefantelul curios

Județ:
Sector 4

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bd. C-tin Brancoveanu, nr 7 D

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL