Cursuri de teatru şi îmbunătățirea comunicării pentru copii şi adolescenți!

Şcoala de Arte şi Maniere deschide înscrierile la cursurile de teatru şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenți.

Socializarea, exprimarea liberă, fără timiditate, a gândurilor şi dorințelor personale, joaca şi creativitatea sunt lucruri pe care le încurajăm la atelierele de actorie, vorbire în public pentru adolescenți, storytelling sau improvizație. Vei găsi în programul nostru activități relaxante, care stimulează imaginația, dezvoltă vocabularul şi obişnuința de a comunica dezinvolt cu cei din jur.

Atelierele Şcolii de Arte şi Maniere se întâmplă sâmbăta, la sediul din strada Popa Soare, numărul 40, o casă prietenoasă unde copiii au ocazia să cunoască actori şi traineri profesionişti.

Iata care sunt cursurile din luna februarie:

Curs de VORBIRE ÎN PUBLIC PENTRU ADOLESCENTI (12-16 ani), cu Iulia Ivanov, din 18 februarie, ora 11.00 – Participanții pot exersa într-un mediu prietenos tehnicile care îi vor ajuta să treacă peste emoțiile resimțite la școală, în fața unor persoane necunoscute sau chiar la examen.

Primii paşi în ACTORIE pentru copii (4-6 ani), cu Smaranda Caragea, din 18 februarie, ora 11.30 – Prin joc și diverse exerciții, cei mici vor pune la lucru imaginația și energia debordantă de care dispun pentru a dobândi putere de concentrare, dezvoltarea limbajului și a capacității de a acționa.

Atelier de STORYTELLING pentru copii (8-12 ani), cu Marcela Andrei, din 18 februarie, ora 15.00 – Copiii învață despre lumea din jur cu ajutorul poveștilor. Acest atelier îi ajută să înțeleagă structura unei poveşti, să analizeze un mesaj anume şi să deprindă obişnuința de a se exprima clar şi coerent.

Atelier de IMPROVIZAȚIE PE TEXT pentru copii (7-12 ani), cu Smaranda Caragea, din 25 martie, ora 11.30 – Descifrarea unui text la prima vedere îi poate stimula pe cei mici să descopere legăturile logice cauză-efect dintre acțiuni, să analizeze o situație, personaje și chiar dimensiunea morală a unor întâmplări.

Chiar dacă are deja diminețile de sâmbăta ocupate, copilul sau adolescentul tău poate experimenta cursurile pe care i le propunem. Scrie-ne pe [email protected] şi putem organiza un eveniment sau o serie specială de curs pentru un grup mai mare sau chiar pentru programul Şcoala Altfel.

Şcoala de Arte şi Maniere reprezintă proiectul de cursuri interactive în domenii umaniste pentru copii inițiat de Fundația Calea Victoriei.

Detalii Eveniment

Data:
Saturday 25 February 2017

Program:
De la 11:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL