Cursuri de vara de limba engleza pentru copii si adolescenti

București

Ajuta-l pe copilul tau sa fixeze notiunile invatate in timpul anului scolar! Inscrie-l la programul de cursuri de vara engleza pentru copii si adolescenti de la Flying Colours.

Vara aceasta Flying Colours vine in intampinarea copiilor si a adolescentilor cu un program inovativ de cursuri de vara de limba engleza.

Vrei sa-si perfectioneze copilul tau limba engleza intr-un mod placut si distractiv?

Inscrie-l la cursurile de vara de limba engleza cu tematici diverse: despre regie de film, dezvoltare personala, invatarea gramaticii prin cantece, conversatie sau cursuri de pregatire pentru examene.

O limba straina nefolosita este o limba uitata. Nu lasa sa treaca vara si sa uite ce a invatat peste an!

 

Programul de Cursuri de vara engleza pentru copii si adolescenti

 

Fairy tales and English

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

cursuri de vara pentru copii

Vara aceasta ne-am propus să creăm un club secret pentru toţi cei ce cred în magie şi aventuri extraordinare! Printre vrăji complicate şi vânători de comori, cu ajutorul tehnologiei şi al prietenilor fantastici, vom descoperi tainele limbii engleze şi vom deveni adevăraţi super-eroi. Dacă eşti gata pentru poveşti pline de surprize şi provocări, te aşteptăm să ni te alături în cadrul cursului “Fairy Tales & English”.

Vom folosi o mulţime de resurse precum calculator, tablă interactivă, cărţi, postere, flash cards, finger puppets şi CD-uri, vom organiza jocuri de rol şi misiuni speciale şi vom rezolva cele mai complicate mistere!

Distracţia este asigurată, iar orele petrecute aici cu teacher Criss Maereanu vor zbura ca şi clipele din poveste… căci de n-ar fi… nu s-ar povesti.

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 29 iunie – 15 iulie 2016
Frecvența: 1 oră x 8 cursuri
Taxa de curs: 225 lei (materialele folosite sunt incluse)
Nivel: începător

Recomandat copiilor de grădiniţă şi clasele 1-4.

 

Become a movie director

cursuri vara engleza regie film

Ţi se întâmplă uneori să urmăreşti un film şi să îţi doreşti să schimbi anumite scene? Să răspunzi în gând la replicile actorilor? Să îţi doreşti să dai viaţă personajelor preferate? Nimic mai simplu!

Şi cum engleza este cea mai folosită limbă în filmele de pe întregul glob, te invităm la un curs de limbă engleză alături de teacher Criss Maereanu, ce îţi oferă ocazia să devii chiar tu regizor de film. Vom studia secvenţe din filmele celor mai talentaţi regizori, vom crea propriile scenarii, vom dezbate aprins pentru a lua cele mai bune decizii şi vom pune chiar noi în scenă filmuleţele create.

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 29 iunie – 15 iulie 2016
Frecvența: 2 ore x 8 cursuri
Taxa de curs: 400 lei (materialele folosite sunt incluse)
Nivel: începător / mediu

Discover the inner you

Știm că sună complicat, însă este foarte simplu și distractiv. Ne propunem să îmbinam limba engleză cu dezvoltarea personală. Cum facem asta? Printr-o mulţime de jocuri delicioase, adaptate vârstei și nivelului tău de limbă engleză prin care descoperim împreună lucruri despre personalitatea ta și ce te face unic. O să-ți placă, crede-ne!

Acest curs se bazează pe Teoria Inteligențelor Multiple și Programarea Neuro-Lingvistică.

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 27 iunie – 8 iulie 2016
Frecvența: 2 ore x 10 cursuri
Taxa de curs: 480 lei (materialele folosite sunt incluse)
Nivel: începător / mediu / avansat

English grammar through songs

Îţi place să asculţi muzică? Dacă ai răspuns imediat DA, atunci te aşteptăm să-ţi arătăm cât de uşor este să înveţi gramatica limbii engleze în timp ce fredonezi cântece celebre. Participă la cursul English grammar through songs şi vei afla că poţi să descoperi, să înveţi şi să foloseşti corect structuri gramaticale variate fără efort.

Să vorbeşti engleză te ajută în numeroase împrejurări, însă dacă o vorbeşti şi corect, cu siguranţă vei fi apreciat!

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 27 iunie – 8 iulie 2016
Frecvența: 2 ore x 10 cursuri
Taxa de curs: 480 lei (materialele folosite sunt incluse)
Nivel: începător / mediu / avansat

 

How to stop worrying and start speaking

cursuri vara engleza

„Știu engleză, însă mi-e teamă să vorbesc”. Dacă îți este cunoscută această formulare, iți propunem un curs care te ajută să depășești această barieră, un curs la care scriem foarte puțin și vorbim foarte, foarte mult pe marginea unor subiecte cărora nu le poate rezista nici măcar un timid…

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 27 iunie – 8 iulie 2016
Frecvența: 2 ore x 10 cursuri
Taxa de curs: 480 lei (materialele folosite sunt incluse)
Nivel: începător / mediu / avansat

 

No one quite like me

Cine sunt eu? Cine eşti tu? Copiii au foarte multe întrebări, şi de cele mai multe ori cele mai bune răspunsuri sunt cele pe care le descoperă singuri.

Ştim că uneori primul pas este cel mai greu de făcut, aşa că ai încredere în noi şi alătură-te cursului de dezvoltare personală “No one quite like me”!

Timp de 2 săptămâni vom pune întrebări, vom explora propriile răspunsuri, ne vom implica în multe activităţi distractive ce cresc încrederea în sine, vom socializa în cele mai interesante moduri şi ne vom dezvolta abilităţile de comunicare alături de teacher Criss Maereanu, pentru a învăţa să cerem şi să oferim, să spunem “da” şi “nu” şi să ne respectăm atât pe noi înşine cât şi pe cei din jur.

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: 29 iunie – 15 iulie 2016
Frecvența: 2 ore x 8 cursuri
Taxa de curs: 400 lei (materialele folosite sunt incluse)

 

Steps to English for exams

cursuri-engleza-examene

Fiind centru de pretestare recunoscut de Cambridge English şi parteneri British Council în pregătirea pentru examenele Cambridge, te invităm să transformăm împreună vacanța de vară într-o oportunitate de a te pregăti pentru oricare din examenele de engleză: Cambridge (YLE, KET, PET, FCE, CAE), IELTS sau TOEFL.

Grupe de maxim 8 cursanţi

Perioada: iulie 2016
Frecvența: 1 curs pe săptămână a câte 2 ore
Taxa de curs: KET, PET, FCE – 55 lei / curs; CAE – 60 lei / curs

 

Citeste aici despre toate cursurile de vara de engleza pentru copii si adolescenti de la Flying Colours.

 

Unde se tin cursurile?
DISTRIBUIE
GOKID este primul calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti din România. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU