Cursuri engleza pe muzica si miscare – Kindermusik (sambata)

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 25 Mai 2013

Ateliere engleza pe muzica pentru copii mici 18 luni – 6 ani

Astăzi mai mult ca oricând, învăţarea unei limbi străine îi pregăteşte pe copiii noştri pentru un succes sigur într-o societate globală. Potrivit cercetărilor în domeniu, copiii până la 8 ani învață cu foarte mare ușurință o a doua limbă, cu șanse mari de a o vorbi perfect la maturitate şi își îmbunătăţesc în același timp cunoştinţele limbii materne.

1. Wiggle & Grow este o primă etapă a Kindermusik ce are ca scop învățarea limbii engleze prin dans, prin folosirea vocii, cântec, observarea și utilizarea instrumentelor muzicale. Cursul îți oferă posibilitatea de a te distra alături de copilul tău și de a-l ajuta să-şi exerseze o varietate largă de abilități, precum cele motrice, sociale, dar şi ascultarea activă.

Recomandat de la 18 luni la 3 ani (cu participarea unui părinte).

2. ABC English & Me face învăţarea limbii engleze distractivă, pentru că orele se desfăşoară într-un mediu plin de muzică şi mişcare. În fiecare săptămână copilul tău va dansa, va cânta cu voce şi la instrumente, învăţând să recunoască cuvintele familiare, să înţeleagă instrucţiuni simple şi să folosească vocabularul englez de bază. În plus, fiecare copil primeşte lunar materiale pentru a le folosi acasă cu familia sa.

De la 3 la 6 ani (fără participarea părinților).

Veți primi de asemenea sfaturi despre cum să folosiţi melodiile de la curs atât acasă, cât şi în alte locații/situații. În plus, bucuria şi învăţarea se continuă prin Kindermusik@Home, materialele digitale care includ muzica de la ore, activităţi muzicale şi povestea dedicată lunii respective.

Instructor: Egle Chişiu
A absolvit Academiile de Muzică din Vilnius (Lituania) şi Milano (Italia). Artist liric independent şi traducător, mămică a doi copii şi educator licenţiat de Kindermusik, iniţiază de 3 ani copiii în tainele minunate ale muzicii şi îi introduce în lumea limbii engleze.

Durată curs: 1 ședință/săptămână (45 min)
Număr minim de copii in grupă: 6
Număr maxim de copii in grupă: 8
Investiție: 160 RON – plata se face pentru 4 ședințe în avans + 35 lei materialele digitale pentru acasă.

 

Program pe grupe:

ora 10 – copii de 18 luni – 3 ani

ora 11 – copii de 3-6 ani

 

Detalii: Tel: 0730 515 181 / Email: [email protected]

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 25 Mai 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Castelul Bucuriei

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Vasile Voiculescu nr.30

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL