Cursuri pentru parinti Prăvălia Părinţilor – Program Decembrie

Sunteti in asteptarea unui copilas si doriti sa fiti pregatiti pentru momentul nasterii ? Vreti sa faceti gimnastica prenatala sau poate doriti sa invatati cum se face masajul bebelusului?

Atunci, Prăvălia Părinţilor este locul potrivit.

Aici, viitori părinţi, proaspeţi părinţi, părinţi cu vechime şi înţelepciune dar şi bebeluşi se întâlnesc cu practicieni în domeniul vast al sănătăţii (educatori prenatali, psihoterapeuţi, kinetoterapeuţi, moaşe licenţiate sau în devenire, consultanţi în alăptare, medici de familie şi farmacişti) pentru  a găsi împreună soluţii la problemele care îi preocupă, pentru a se simţi mai bine, pentru a afla ceva nou.

Programul de cursuri pentru luna decembrie 2012:

 • 1 decembrie, ora 11: Curs Lamaze cu program intensiv susţinut de Claudia Necula! Adeverinţa pentru concediul taţilor este inclusă.  Toţi cursanţii vor beneficia de o consiliere în alăptare gratuită la domiciliu după naştere şi vor primi cadou o pompă manuală de sân Ameda! Preţ promoţional pentru luna decembrie: 270 lei! (reducere de 10%)
 • 3 decembrie, ora 18:30: Curs Lamaze cu program normal susţinut de Mariana Oancea! Adeverinţa pentru concediul taţilor este inclusă. Toţi cursanţii vor beneficia de o consiliere în alăptare gratuită la domiciliu după naştere şi vor primi cadou o pompă manuală de sân Ameda! Preţ promoţional pentru luna decembrie: 270 lei! (reducere de 10%)
 • NOU!!! 5 decembrie, ora 10:00: Atelier “De-a brutăria: pâine pentru întreaga familie” – ocazie pentru părinţi să înveţe cum se coace o pâine sănătoasă cu maia în casă! Cu Andreea Viviana Mârza şi Ioana Zberea! Preţ: 90 lei
 • NOU!!! 13 decembrie, ora 18:30: Curs de prim-ajutor la copii susţinut de Dr. Alexandra Ghement! Preţ: 100 lei
 • 15 decembrie,  ora 11:00: Curs de puericultură susţinut de educator prenatal Claudia Necula! Adeveriţa pentru concediul taţilor este inclusă. Toţi cursanţii vor beneficia de o consiliere în alăptare gratuită la domiciliu după naştere şi vor primi cadou o pompă manuală de sân Ameda! Preţ promoţional pentru luna decembrie: 135 lei! (reducere de 10%)
 • 10 decembrie, ora 16:00: Training pentru părinţi în masajul bebeluşului, susţinut de Cristina Toma, kinetoterapeut, de acum la un nou preţ de excepţie: 200 de lei!
 • În fiecare marţi şi vineri, Cristina Toma, kinetoterapeut, susţine ore gimnastica prenatală si postnatală!
 • În fiecare luni, miercuri şi vineri, de la ora 16:00, Stella Garbea, medic, susţine orele de Yoga pentru persoanele care doresc să practice şi nu sunt însărcinate.
 • La sediul nostru puteti beneficia de trei tehnici diferite de masaj prenatal sau postnatal !
 • Psihoterapeuţii noştri: Claudia Necula, Simona Chiru şi Radu Stoenescu pot fi contactaţi deasemenea  în cazul în care ai nevoie de consiliere psihologică sau de psihoterapie.
 • Consilierii în alăptare sunt gata să răspundă oricăror întrebări legate de dificultăţi în alăptare.
 • Avem o echipă minunată de doule înzestrate cu mult calm şi răbdare pentru a ajuta ca travaliile să fie trăite cu uşurinţă  şi încredere.
 • Nu uita nici de terapia florală Bach sau despre remediile ayurvedice şi naturiste despre care vă poate povesti Irina Pleşcan, farmacist.
 • Alexandra Ghement, medic de familie cu specializări în apifitoterapie şi homeopatie îţi stă la dispoziţie pentru consultaţii în educaţie pentru sănătate!

Pentru luna viitoare pregătim alte cursuri de pregatire pentru travaliu si naştere Lamaze, cursuri de puericultură, seri dedicate mamelor şi ateliere de lucru pentru taţi, gimnastică, yoga, cursuri de diversificare şi de masajul bebeluşului, cursuri de prim-ajutor şi multe altele!

Dacă vrei să afi mai multe despre membrii echipei noastre, te invităm să arunci o privire aici:
http://pravaliaparintilor.ro/index.php/echipa/

Te poţi înscrie la orice curs/serviciu pe adresa de email: [email protected] sau la numarul de telefon specificat pe pagina de descriere a fiecărui serviciu.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU