Ce am gasit la Acorns Baby Christmas Fair

Miercuri, 19 decembrie, am vizitat Targul de cadouri pentru mamici si pitici –  Acorns Baby Christmas Fair.

Gazda targului, Acorns Training Centre, ne-a intampinat cu un ceai cald englezesc, care se servea sub copacul cu surprize 🙂

Dupa un drum prin ninsoare, tare bine ne-a prins ceaiul cu iasomie!

 

Targul a avut cativa expozanti, nu foarte multi, dar cu produse deosebite, lucrusoare facute de mana: caciuli si accesorii din lana (buburuze, ghinde de pus in piept, oameni de zapada), carti alese, jucarii pentru copii mici .

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Am gasit lucrusoare dragute pentru copilasii intre 0 si 3 ani, cosmetice naturale Soap Mill, hainute cusute cu drag de Raluca de la 100% Pasiune, mancare bio pentru copii de la Pukka Food.

Nu au lipsit cartile pentru copii, cu pagini cartonate ca sa reziste la toanele copiilor, cu poezii scurte sau carte de povesti.

De la Editura Prut am revazut cateva carti care ne-au fost si noua de folos iar Educational Centre s-a prezentat cu o oferta interesanta de carti pentru copii in engleza.

Si pentru ca am participat si la tombola, se pare ca am castigat un „body cupcake” – vedeti ce inseamna in poza alaturata (un body pentru nou nascuti aranjat intr-un mod cu totul special ) 🙂

 

Ce se mai intampla la Acorns Training Centre? Se pare ca vor fi niste play-date-uri prin ianuarie in spatiul destinat special pentru aceste evenimente la care mamicile pot socializa si invata despre dezvoltarea bebelusilor…

 

Review: Zina – GoKID

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU