Cursuri de dans irlandez – STEYsha School of Irish Dance

 

Cursuri de dans irlandez pentru copii si adulti

DSC_0678

O modalitate placuta si distractiva nu numai de relaxare dar si de intretinere fizica, la care copiii pot participa impreuna cu parintii.

Dansul irlandez s-a facut cunoscut prin renumitele spectacole Riverdance si Lord of the Dance in anii ’90, fenomene ce au contribuit la globalizarea dansului Irlandei.

Desi a pornit de la un stil de dans folcloric, dansul irlandez a evoluat rapid in sportul de performanta pe care-l vedem astazi – un gen prin ale carui miscari dansatorul sfideaza gravitatia si limitarile fizice ale neinitiatilor.

Dansul irlandez este alcatuit din mai multe sub-ramuri prin care practicantii progreseaza pe masura ce-si insusesc abilitatile fiecarui nivel de dificultate.

Specificul dansului irlandez este structura coregrafiilor: acestea sunt alcatuite din pasi (de unde si denumirea usor confuza de Irish step dancing) ce sunt efectuati simetric, pe piciorul drept si pe cel stang, pentru a se potrivi pe structura muzicii irlandeze.

 

Avantajul STEYsha School of Irish Dance este ca atat persoanele interesate de performanta in domeniul dansului irlandez compet

itional sau de spectacol, cat si persoanele interesate de intretinere fizica si practicarea unui hobby se pot bucura laolalta de cursuri bazate pe un program de antrenament cat mai eficient si productiv.

Cursurile sunt impartite pe niveluri de grupe, cat si varste, astfel ca cei mici pot invata sa danseze impreuna cu alti copii de varsta lor, iar adultii se pot antrena in cadrul unui grup special destinat lor.

 

Exista si posibilitatea ca parintii sa participe la curs impreuna cu cei mici, alaturi de alti parinti si copii.

 

 

Printre avantajele practicarii dansului irlandez atat pentru copii, cat si pentru adulti, putem enumera:

 
 
 • cresterea mobilitătii si rezistentei la efort fizic ; DSC_1013
 • îmbunatatirea coordonarii corporale ai a abilitătilor motrice;
 • insusirea  responsabilitatii si seriozitatii in activitatile în care cursantul este implicat;
 • inţelegerea conceptului de competitie si ale diverselor moduri de a canaliza energia spre succes ;
 • imbunatatirea ai pastrarea unei posturi corporale sanatoase si dobandirea respectului de sine ;
 • dobandirea unei aluri gratioase ;
 • imbunatatirea urechii muzicale ;
 • dobandirea de abilitati sociale si de comunicare verbala si nonverbala ;
 • oportunitatea maximizarii potentialul artistic ;
 • sansa de a invata beneficiile repetitiei si importanţa calitatii in comparatie cu cantitatea ;
 • o excelenta metoda de a consuma in mod constructiv excesul de energie.

Mult mai multe informatii despre beneficiile pe care le aduce practicarea dansului irlandez sunt pe pagina scolii : http://steysha.blogspot.com/p/pagina-copiilor-just-for-kids.html

Toate informatiile despre cursurile de dans irlandez sustinute de STEYsha School of Irish Dance sunt pe pagina scolii: , iar pentru inscrieri, folositi contactul de mai jos.

Contact: Mara CERNAT

Telefon: 0740 680 805

Mail: [email protected]

 
DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU